Huzurlu Marmara Projesinin Temeli Atıldı - Son Dakika
Ekonomi

Huzurlu Marmara Projesinin Temeli Atıldı

Huzurlu Marmara Projesinin Temeli Atıldı

Huzurlu İnşaat’ın Beylikdüzü’nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan ‘Huzurlu Marmara’ projesinin temeli atıldı.

16.01.2016 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesinin temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların büyük kazanç elde edeceğini belirtti. Bıyıklı, Beylikdüzü'nün 10 yıl içinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacağını söyledi.

Projeden daire alan ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da temel atma töreninde hazır bulundu. Tören öncesi söz alan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz Birpınar, katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.

Ardından kürsüye gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şatır, Huzurlu İnşaat'ın bölgeye vizyon projesiyle katma değer kattığının altını çizerek, "Diğer ilçelere nazaran çok daha az emniyet olaylarının olduğu bir ilçedeyiz. Buna yakışır bir şekilde Huzurlu İnşaatın da burada inşaat yapması ve yüzde 60'ın üzerinde satışının tamamlanmasının da değerli olacağını düşünüyorum. Burada Beylikdüzü Belediyesi olarak bütün inşaatlarda gereken hizmeti vermeye her zaman hazır olduğumuzu ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

"HUZURLU İNŞAAT DAHA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAK"

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün de Huzurlu İnşaat'ın bugüne dek hayata geçirdiği projeleri takdirle karşıladıklarını, yeni projelerinde de yanlarında olacaklarını ifade etti. Özgün, "İhlas Holding, bünyesinde bir çok kimseyi yetiştirmiş ve memleketimizin hizmetine tevdi etmiştir. İşte bunlardan bir tanesi de çok değerli kardeşimiz sayın Bayram Bıyıklı bey. Değerli büyüğümüz rahmetli Enver Ören ağabeyimizin emirleriyle, İhlas Holding'in destekleriyle Edirne'de ilk inşaatına başladı. Sonra diğer illere yayıldı. İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir. Bu hareketlerinden dolayı kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Huzurlu İnşaat daha büyük işlere imza atacak ve bu memlekete, bu insanlara hizmet etme şerefine nail olacak" dedi.

"BEYLİKDÜZÜ, 10 YIL İÇERİSİNDE İSTANBUL'UN İKİNCİ FLORYA'SI OLACAK"

Türkiye'nin dört bir yanında devam eden ve tamamlanan projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise İstanbul Beylikdüzü'nün, geleceğin Florya'sı olacağını belirterek, "Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimizin yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin bir ayda yüzde 67'si sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

500 DAİRENİN YAPIMI DEVAM EDİYOR

Yatırımların hız kesmeden sürdürüldüğünün altını çizen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Huzurlu İnşaat'ın bugüne kadar geldiği nokta, bin 500 daire bitirdik. 500 dairenin de inşaatı devam ediyor. Bunları da tamamlayacağız. Ayrıca yeni projeler de var. Onları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Huzurlu Marmara projesinin temeli atıldı.

PROJEDE YÜKSEK STANDARTLARDA SOSYAL DONATI ALANLARI YER ALIYOR

Satış rakamlarıyla bir aylık bir dönemde rekora imza atan Huzurlu Marmara projesinin yüzde 67'si şimdiden sahiplerini buldu. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Huzurlu Marmara Projesinin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kemal gürses: haram malın kimseye hayrı olmaz. 0 0 Yanıtla
  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı
    19:56 Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde Ayarlama ve Başlatma Safhası Başladı

    Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktör Yardımcısı Denis Radchenko, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) ayarlama ve başlatma safhasının santralin ömrü için çok önemli bir aşama olduğunu belirtti. Radchenko, birinci ünitede nükleerle ilgili binalarda ana inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ayarlama ve başlatma çalışmalarına kapsamlı olarak başladıklarını söyledi. Kontrollerin ardından sıcak ve soğuk deneme aşamasına geçileceğini belirten Radchenko, bu yılın sonuna kadar birinci ünitede ilk test elektrik enerjisini elde etmeyi planladıklarını ifade etti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi
    19:13 Türk Müteahhitler Birliği Başkanı: Türk müteahhitliği dünyada bir marka haline geldi

    Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Türk müteahhitliğinin dünyada bir marka haline geldiğini belirterek, Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalıştıklarını ve Sahra Altı Afrika bölgesindeki faaliyetlerini artırdıklarını söyledi. Türk müteahhitlik firmalarının mart sonu itibarıyla 136 ülkede, 507 milyar dolar tutarında 12 binin üzerinde proje üstlendiği ifade edildi.


Advertisement