Hyundai İ10'a Yenilik Getirildi" - Son Dakika
Ekonomi

Hyundai İ10'a Yenilik Getirildi"

Hyundai İ10\'a Yenilik Getirildi"

Hyundai Coşkun Oto Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun, Hyundai i10’nun, tasarımı, teknolojik ve güvenlik öğeleriyle yeni bir kimliğe bürüneceği açıkladı.

23.09.2016 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hyundai Coşkun Oto Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun, Hyundai i10'nun, tasarımı, teknolojik ve güvenlik öğeleriyle yeni bir kimliğe bürüneceği açıkladı.

Türkiye'de üretilen ve yine Türkiye'de A segmentinin lider modellerinden olan Hyundai i10, modern tasarımı, teknolojik ve güvenlik öğeleriyle yeni bir kimliğe bürünecek. Yeni i10'un, 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtıldıktan sonra Hyundai Coşkun Oto'da satışa sunulacağı açıklandı. Müşterilerine kusursuz hizmet verme amacıyla faaliyet gösteren Hyundai Coşkun Oto yeni modellerini tanıttı. Hyundai i10 modeli için mini tanıtım toplantıları yaptıklarını ifade eden Hyundai Coşkun Oto Yönetim Kurulu başkanı Gönül Coşkun "Bizim için önemli olan müşteri memnuniyetini sağlamak" dedi.

"Hyundai, A segmentindeki başarılı oyuncusu i10'u daha modern, daha şık ve daha estetik hale getirmekle beraber aynı zamanda teknolojik ve güvenlik özellikleriyle de iddiasını artırdı" diyen Coşkun, "Segmentinin lider modeli i10, yeni tip basamaklı ön ızgarası ve sportif hava girişleri olan ön tamponuyla dikkat çekiyor. Kendinden daha büyük otomobillere yakın geniş ve ferah iç mekanı, yüksek teknoloji ürünü sağlam gövdesi ve üst düzey donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan araç, kullanıcılarıyla daha duygusal bir bağ oluşturmayı hedefliyor. Türkiye'de olduğu kadar Avrupa'da da segmentinin en iddialı modeli olan i10, markanın bölgedeki imajına da son derece önemli bir katkıda bulunuyor" dedi.

"Hyundai i10 fark oluşturacak"

Coşkun, i10'un, yeni basamaklı ön ızgarası dahil olmak üzere tasarım anlamında bir takım iyileştirmeler ile birlikte geleceğini belieterek "Kavisli ve aynı zamanda doğal akıcı çizgileriyle karakterize edilen Hyundai i10, segmentinde fark oluşturarak öne çıkıyor" ifadelerinde kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Hyundai İ10'a Yenilik Getirildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü
    11:11 Antalya'da Rusya-Ukrayna savaşı sonrası yabancı akınıyla yükselen konut kira fiyatları normale döndü

    Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Antalya'ya göç eden yabancıların artan konut kira fiyatlarına tepki göstermesiyle birlikte fiyatlar normale döndü. Pandemi döneminde inşaat sektörünün canlanması da fiyatların geri çekilmesine katkı sağladı. Antalya Emlakçılar, Oto Galericileri ve İş Takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar, fiyatların yavaş yavaş aşağı inmeye başladığını belirtti ve 2024 yılında kira fiyatlarının enflasyona göre ilerleyeceğini söyledi.

  • 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar
    11:06 2023 Yılında Emekli Olanların Çoğunluğu SSK'lılar

    Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığını belirterek, 2023 yılında emekli olan 2 milyon yüz 193 bin kişinin yaklaşık 1 milyon 925 bin SSK'lı olduğunu ifade etti. Karakaş ayrıca, 2025 ocak ayına kadar 1 milyondan fazla EYT'linin daha emekli olabileceğine dikkat çekti.

  • Sahte Mükemmel Kendilik Algısı Çocukları Kırılgan Hale Getiriyor
    10:53 Sahte Mükemmel Kendilik Algısı Çocukları Kırılgan Hale Getiriyor

    Yeditepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Billur Örnek, sahte bir 'mükemmel kendilik algısı'nın çocukları güçlü kılmaktan çok psikolojik bozukluklara açık ve kırılgan hale getirdiğini bildirdi. Kendilik algısının kişinin kendisini nasıl gördüğünü, algıladığını veya tanımladığını anlatan bir olgu olduğunu belirten Örnek, gerçekçi bir kendilik algısı oluşturmanın daha sağlıklı olduğunu vurguladı. Sahte bir 'mükemmel kendilik algısı'nın çocukları güçlü kılmaktan çok psikolojik bozukluklara açık ve kırılgan hale getirdiğini ifade eden Örnek, sağlıklı bir kendilik algısı için çocukların yetişkinlerin iletişimine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

  • Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili: İmitasyon ürün kullanmak ve haram konuları sigortalatmak caiz değildir
    10:51 Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili: İmitasyon ürün kullanmak ve haram konuları sigortalatmak caiz değildir

    Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanvekili Dr. Fatih Aydın, imitasyon ürünleri kullanmanın caiz olmadığını ve haram konuları sigortalatmanın da caiz olmadığını açıkladı. Aydın, imitasyon ürünlerin kul hakkına girdiğini ve kamu hakkı olduğunu belirtti. Tarım sigortasıyla ilgili olarak ise Aydın, konusu haram olmayan her türlü sigortanın caiz olduğunu ancak haram konuların sigortalanmasının caiz olmadığını ifade etti.

  • Ekonomik güven endeksi mart ayında yüzde 1 artarak 100 oldu
    10:41 Ekonomik güven endeksi mart ayında yüzde 1 artarak 100 oldu

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, mart ayında ekonomik güven endeksi yüzde 1 artarak 100 değerine ulaştı. Tüketici güven endeksi yüzde 0,02, reel kesim güven endeksi yüzde 1,5, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,5 artarken, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 1,0 azaldı. İnşaat sektörü güven endeksi ise yüzde 3,6 düşüş gösterdi.

  • Başkan Sekmen;
    10:38 Başkan Sekmen; "Tarım ve hayvancılık sektöründe adeta çığır açtık"

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bitkisel üretimi desteklemek amacıyla kendi gübre üretimine başladı.


Advertisement