Rtb Semineri Kime, Ne Kazandıracağı Anlatılacak - Son Dakika
Güncel

Rtb Semineri Kime, Ne Kazandıracağı Anlatılacak

Rtb Semineri Kime, Ne Kazandıracağı Anlatılacak

RTB Masterclass // İstanbul seminerinde Real Time Bidding'in kime, ne kazandıracağı anlatılacak.

20.11.2013 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IAB Türkiye AdEx-TR raporu, 2013 ilk altı aylık rakamlarına göre dijital reklam yatırımları, geçen yılın aynı dönemine göre %30 arttı. e-marketer raporları Türkiye'nin, Avrupa'nın 6. büyük internet nüfusuna sahip olduğunu ortaya koyuyor. Gelişen teknolojileri hızla kullanıma sokan, hızla büyüyen dijital pazarda sıra, artık RTB yatırımlarına geldi.

Bu yöntem dijital sektörün öncüsü konumundaki ABD ve Avrupa'da hızla yayılmaya devam ediyor. e-Marketer'ın ABD için yaptığı tahminlere göre 2013 sonu itibarıyla, RTB yöntemiyle yapılan dijital reklam yatırımları %74'lük bir artışla 3,34 Milyar $ seviyesine yükselecek. RTB ile yönetilen reklamların, toplam display yatırımının %19'u seviyesinde olacağı tahmin ediliyor. 2017 bu rakamın 8,7 Milyar $'a yükselmesi ve tüm display yatırımlarının %29'unu oluşturması bekleniyor.

RTB, dünyadaki gelişmelere hızla uyum sağlayan ülkemizde de benzer bir seyir takip ediyor. Pek çok yayıncı altyapı yatırımlarını tamamladı ve RTB'yle envanter satışına geçti. Ancak dijital pazarlama iletişimi dünyası daha ayrıntılı bilgiye de ihtiyaç duyuyor. IAB Türkiye'nin IAB Europe'la birlikte, 27 Kasım 2013'te düzenleyeceği RTB MasterClass// İstanbul semineri bu ihtiyaca cevap verecek.

Adnomia, ADTECH-Turkuvaz, Dijital Büro İstanbul (DBI), DoubleClick, MedyaNet, Nugg.ad, Reklam Store'un katkılarıyla gerçekleştirilecek seminerde, RTB'nin genelden mobile tüm boyutlarıyla ele alınacak.

RTB MasterClass// İstanbul'un ayrıntılı programı için http://www.iabturkiye.org/sites/default/files/rtb-program-tr_3.jpg

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rtb Semineri Kime, Ne Kazandıracağı Anlatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement