Ianis Hagi, Steaua Bükreş'le Anlaştı - Son Dakika
Spor

Ianis Hagi, Steaua Bükreş'le Anlaştı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ısrarla istediği Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, Steaua Bükreş'le anlaştı.

11.05.2014 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın transferini hayal ettiğini bizzat açıkladığı ve sarı-kırmızılı taraftarların da yolunu gözlediği efsane Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi, profesyonel kariyerine adım atmaya hazırlanıyor. 16 yaşındaki yetenekli oyuncunun, önümüzdeki sezon Romanya Ligi ekiplerinden Steaua Bükreş'te oynayacağı belirtildi.

ANLAŞMA GERÇEKLEŞTİ

Romen basınında yer alan haberlerde, Hagi'nin Bükreş ekibi ile kendi futbol akademisinden Alin Tosca ve Florin Tanase'nin transferi için anlaşmaya vardığı ve Ianis Hagi için de sözlü anlaşmanın gerçekleştiği, kısa sürede resmi imzaların atılacağı kaydedildi.

"STEAUA'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Genç yıldız adayının Bükreş ile ilgili yaptığı kısa açıklama da söylentileri bir adım öteye taşıdı. Ianis, Steaua'da oynamak istediğini belirtirken, "Steaua Bükreş formasını giymek istiyorum. Sonrasında da kısa bür süre sonra yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Hayalim ise her zaman milli takımım için ter dökmek ve onların hedeflere ulaşmasını sağlamak" sözlerini kullandı.

AYSAL ÇOK İSTEMİŞTİ

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sezon başında yaptığı açıklamada, "Benim gönlümde bir Hagi var. Ancak o bildiğimiz Hagi değil. O da Hagi'nin oğlu junior Hagi. İki ayağını da iyi kullanıyor. Onun gelmesini ben de çok istiyorum" demişti.

Fenerbahçe ile oynanan derbi öncesinde Türkiye'ye de gelen ve ülkemizde doğduğu için Türk vatandaşlığı da bulunduğu belirtilen Ianis için Galatasaray'ın da devreye girmesi bekleniyor.

Ianis Hagi, Steaua Bükreş\'le Anlaştı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ianis Hagi, Steaua Bükreş'le Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ünal Aysalilka: Olur paşam emrin olur..Hemen alırız yav 3 0 Yanıtla

Advertisement