Iata Yer Hizmetleri Konferansı, Havaş'ın Sponsorluğunda Başladı - Son Dakika
Güncel

Iata Yer Hizmetleri Konferansı, Havaş'ın Sponsorluğunda Başladı

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı, Havaş'ın sponsorluğunda bu yıl kapılarını İstanbul'da açtı.

27.04.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı, Havaş'ın sponsorluğunda bu yıl kapılarını İstanbul'da açtı.

Havaş açıklamasına göre,  havacılık sektörü temsilcilerini bir araya getiren konferans 29 Nisan'a kadar sürecek. Türkiye, Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan'da toplam 33 havalimanında 200'den fazla havayolu şirketine yer hizmeti sağlayan Havaş, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından bu yıl İstanbul'da düzenlenen "Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı"na Platinum Plus sponsoru olarak destek veriyor.

Havayolu  ve yer hizmetleri sektöründen 750'den fazla temsilcinin katıldığı üç günlük konferans "Hizmet ve maliyetin kesiştiği noktada değer yaratmak" başlığıyla düzenleniyor.

Konferansla birlikte açılan fuarda, Türkiye'de yalnızca Havaş tarafından eğitimlerde kullanılan push back (uçağın park edildiği yerden harekete başlayacağı yere itilmesi) simülasyon aracını deneyimleme imkanı bulan katılımcılar Havaş standına yoğun ilgi gösteriyor.

IATA tarafından bu yıl 28. kez düzenlenen Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı son on yılda ikinci  kez İstanbul'da gerçekleştiriliiyor. Konferans kapsamında  Havaş Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Güçlü Batkın da 29 Nisan'da gerçekleştirilecek 'Sektörün Finansal Sağlığı' konferansında panelist olarak yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, Havaş olarak, sektör tarafından ilgiyle beklenen IATA Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı'nın İstanbul'da yapılmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye'deki 25 havalimanının yanı sıra Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan'da sekiz havalimanında çok sayıda havayolu şirketine yer hizmetleri sağladıklarını ifade eden Koçak, Türkiye'nin en uzun soluklu yer hizmetleri kuruluşu olarak sektöre dair bilgi birikimi ve deneyimleri aktardıkları bu küresel platformda, paydaşlarla bir arada verimli bir sinerji yakalandığını aktardı.

Şirket olarak "Uçuş güvenliği yerde başlar" sloganıyla da vurguladıkları üzere güvenliği tüm faaliyetlerin odağına alarak hizmetlerini sürdürdüklerini anlatan Koçak, şunları kaydetti:

"Çalışanlarımızı gerek işbaşı eğitimleri gerekse de yıl boyunca verdiğimiz güvenlik eğitimleri ile bu amaçla destekliyoruz. Bu paralelde, standımızda Türkiye'de sadece Havaş tarafından işbaşı eğitimlerinde kullanılan ve apronda güvenli hizmet için önemli eğitim başlıklarından olan simülasyon aracını gerçek boyutlarında sunarak katılımcılara farklı bir apron ve push back deneyimi yaşatmayı hedefledik"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Iata Yer Hizmetleri Konferansı, Havaş'ın Sponsorluğunda Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement