İBB'den Sultanbeyli'ye Özel Projeler - Son Dakika
Güncel

İBB'den Sultanbeyli'ye Özel Projeler

İBB\'den Sultanbeyli\'ye Özel Projeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden oluşan bir heyet, Sultanbeyli'nin taleplerini dinleyip sorunları yerinde değerlendirmek amacıyla Sultanbeyli'deydi.

19.01.2012 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıda, Sultanbeyli'nin sosyal ve kültürel hayatına etki edecek çok önemli proje kararları alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin taleplerini dinleyip sorunlarını yerinde değerlendirmek amacıyla bir çalışma başlattı. Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk başkanlığındaki heyet, program çerçevesinde Anadolu yakasındaki ilk ziyaretini Sultanbeyli'ye gerçekleştirdi.

İlçe belediyeleri ile koordinasyonun güçlendirilmesi için belediyelerin talep, istek ve sorunlarının birinci elden dinlendiği toplantıda, Sultanbeyli'nin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak yeni projeler, devam eden projelerin detayları ve yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi.

Sabahın ilk ışıklarıyla Sultanbeyli'ye gelen Genel Sekreter Prof. Dr. Adem Baştürk başkanlığındaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekibini, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin karşıladı. Belediyenin sergi salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısı yaklaşık üç saat sürdü.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Hüseyin Keskin, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olmak üzere kıymetli Genel Sekreterimiz ve siz değerli daire başkanlarımıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Bulunduğumuz mekân da dâhil olmak üzere, Sultanbeyli Belediyesi Hizmet Binası, Sultanbeyli Kültür Merkezi ve benzeri diğer bütün yatırımlarda Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini gördük ve görmeye devam ediyoruz. Bundan sonrası için de görme niyetimiz ve talebimiz var, onu da belirtmiş olalım" dedi.

Keskin'in ardından Başkan Yardımcıları Abdullah Uçan ve Ercan Akbulut ilçenin mülkiyet, alt yapı, üst yapı çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgiler içeren power-point sunumlar gerçekleştirdi.

İlçenin ihtiyaçlarını karşılayacak projeler…

İlçenin eksiklikleri ve yapılacak çalışmaların detaylı bir şekilde konuşulduğu toplantıda, talepler dile getirildi, projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Yeni viyadüklerden semt konaklarına, prestij sokaklardan spor salonlarına, dere ıslahlarından Gölet Projesi'ne kadar bir çok önemli proje ile ilgili detaylar konuşuldu.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile birlikte Başkan Yardımcıları Abdullah Uçan, Ahmet Demir, Ercan Akbulut, ve Necdet Dursun, Başkan Danışmanı Av. Görgün Özcan, Fen İşleri Müdürü Mehmet Muhsin Polat, Yapı Kontrol Müdürü Bülent Heray, İmar ve Şehircilik Müdürü Şaban Şeker, Zabıta Müdürü Salih Nur, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dursun Ali Kaba, Temizlik İşleri Müdürü Celil Akçay, Strateji Geliştirme Koordinatörü Halil İbrahim Akıncı, Özel Kalem Müdürü Nizamettin Arslan ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Dursun Ali Arslan'ın katıldığı toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden katılan isimler ise şu şekilde;

1. Genel Sekreter Prof.Dr. Adem Baştürk

2. İski Gn. Md. Prof.Dr. Ahmet Demir

3. İett Gn. Md. Hayri Baraçlı

4. Genel Sekreter Yrd. Hüseyin Eren

5. Genel Sekreter Yrd. Mevlüt Vural

6. Genel Sekreter Yrd. Köksal Tandıroğlu

7. Genel Sekreter Yrd./Kaynak Geliş. ve İştirakler Dai.Bşk.V. Ali Altıntaş

8. Genel Sekreter Yrd. Muzaffer Hacımustafaoğlu

9. Çevre Kor. Ve Kontrol Dai.Bşk. Cevat Yaman

10. Depr.RiskYön.VeKent.İyilş.Dai.Bşk. Semih Turhan

11. Emlak Yönetimi Dai.Bşk. Sami Kılıç

12. Etüd Ve Projeler Dai. Bşk. Atilla Alkan

13. Fen İşleri Dai. Bşk. Abdurrahman Uçak

14. İmar Ve Şehircilik Dai. Bşk. A. Erhan Gökal

15. Ulaşım Dai.Bşk. Dursun Balcıoğlu

16. Zabıta Dai. Bşk. Mustafa Tahmaz

17. Yol Bakım Ve Onarım. Md. Mehmet Özçelik

18. Park Ve Bahçeler Md. Mehmet İhsan Şimşek

19. Genel Sekreterlik Şb.Md. Fikret Şentürk

20. İskiGn.Md. Yrd. Alişen Koyuncu

21. İskiAtıksuİnş.Dai.Bşk. Mehmet Sert

22. İski Su İnş.Dai.Bşk. Yusuf Tosun

23. İski İlçe Şb.Md. Ali Aytekin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İBB'den Sultanbeyli'ye Özel Projeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement