İbn-i Sina Öğrencileri Viranşehir'e Döndü? - Son Dakika
Yerel

İbn-i Sina Öğrencileri Viranşehir'e Döndü?

İbn-i Sina Öğrencileri Viranşehir\'e Döndü?

Viranşehir ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları” yurtdışı hareketlilik faaliyetleri çalışması sona erdi.

12.06.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir ilçesinde İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan "Acil Tıp Hizmetlerinde Triaj Uygulamaları" yurtdışı hareketlilik faaliyetleri çalışması sona erdi.

Yaklaşık 1 ay önce Macaristan'ın Budapeşte şehrine giden Viranşehir İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul idarecileri ve öğrencileri burada gördükleri eğitimin ardından ilçeye dönüş yaptı.

Toplam 6 Öğretmen ile 60 öğrencinin katıldığı yurt dışı eğitim faaliyeti sonucunda öğrenciler kendi alanlarında mesleki eğitim ve sağlık kuruluşları hakkında bilgiler edinme fırsatı buldu.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Milli, Projenin hem mesleki, hem de sosyal ve kültürel düzeyde öğrencilere çok önemli deneyimler kazandırdığını söyledi.

Proje ile öğrencilerin Avrupa Vatandaşlık Bilinci geliştirme anlamında da önemli tecrübeler edindiğini vurgulayan Milli, Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbn-i Sina Öğrencileri Viranşehir'e Döndü? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement