İbra'nın Menajerinden Guardiola'ya Salvolar! - Son Dakika
Spor

İbra'nın Menajerinden Guardiola'ya Salvolar!

İbra\'nın Menajerinden Guardiola\'ya Salvolar!

İsveç'in yıldızı İbrahimovic'in menajeri bir dönem Barcelona'nın çalıştırıcılığını yapan Pep Guardiola'ya sert eleştirilerde bulundu.

19.04.2014 11:30  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Paris Saint-Germain #39;in süperstarı Zlatan, Barcelona #39;da forma giydiği dönemde Guardiola tarafından hep ikinci planda tutulmuştu.

Yıllar sonra İbra #39;nın menajerinden sert açıklamalar geldi. 11 Freunde dergisine konuşan menajer Mino Raiola, ldquo;İbrahimovic'in Barcelona'da kimseden destek görmedi. Takım halinde onu dışladılar. Inter'den transfer edildiğinde dünyanın en iyi golcüsüydü. Ancak Barcelona'ya geldiğinde bir anda yeni profesyonel olmuş bir futbolcu muamelesi gördü. Guardiola da onu hiç neden göstermeden takımdan kesti rdquo; ifadelerinde bulundu.

Guardiola #39;nın kişiliği hakkında da sert ifadeler kullanan Raiola, ldquo;Ona hatasının ne olduğunu sorun, cevap veremeyecektir. Çünkü hata yaptığını hiçbir zaman kabul etmez. Yaptığı hatayı kabul etmesini zekasına bir hakaret gibi görür. Eğer bir futbolcuya 79 milyon Euro öder ve oynatmazsanız sadece aptallık yapmış olmazsınız. Finansal olarak da zarar görürsünüz rdquo; dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İbra'nın Menajerinden Guardiola'ya Salvolar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement