İbrahim Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

İbrahim Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü Oldu

İbrahim Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü Oldu

İzmir basınının deneyimli isimlerinden İbrahim Ethem Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü olarak atandı.

25.06.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir basınının deneyimli isimlerinden İbrahim Ethem Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü olarak atandı. 24 Haziran 2014 tarihi itibariyle Kanal 35 TV Genel Müdürlüğü görevine başlayan Akbulut, Habertürk Egeli'de Köşe Yazarlığı'nı sürdürecek. Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü Ercan Erol ise Orkide Yağ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine odaklandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay tarafından tam yetkiyle işbaşına getirilen Akbulut, yeni görevine önceki gün başladı. Kanal 35'in Ege'nin sesi ve vitrini olarak önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Akbulut, haber ve programların bu çerçevede yeniden yapılandırılacağını açıkladı.

Önümüzdeki günlerden itibaren Kanal 35'in haber ve programlarında, kanalın üstlendiği sorumluluk ve yayın ilkelerine uygun birşekilde düzenlemeler yapılacağını belirten Genel Yayın Müdürü Akbulut, "Pek çok ulusal kanalı imrendiren teknik olanaklarımızla dünya Ege'yi Kanal 35 ekranından izleyecek. Gerek haber, gerekse program olarak zenginleştirilmiş içeriğimizle Ege'nin sesi olacağız" diye konuştu.

İBRAHİM AKBULUT KİMDİR?

1959 yılında Selçuk'ta doğdu. Atatürk Lisesi'nin ardından Ege Üniversitesi Gazetecilik Yüksek Okulunu bitirdi. Gazetecilik eğitimi alırken muhabir olarak mesleğe başladı. Çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı, spor müdürlüğü, yazı işleri müdürlüğü ve genel yönetmenlik yaptı. Türkiye'nin ilk özel kanalı olan Star TV'de uzun yıllar temsilcilik ve programcılık yaptı. Son olarak Haber Türk gazetesi yazarları arasında bulunan Akbulut, röportaj ve yazılarıyla yine okuyucularıyla bir arada olacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Akbulut Kanal 35 Televizyonu Genel Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement