İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica - Juventus Maçını İzleyecek - Son Dakika
Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica - Juventus Maçını İzleyecek

İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica - Juventus Maçını İzleyecek

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçını davetli olarak takip edecek.

22.04.2014 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Portekiz'in Benfica ile İtalya'nın Juventus takımları arasında Portekiz'in Lizbon kentindeki do Sport Lisboa e Benfica Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı izlemek üzere Portekiz'e gidecek.

BENFICA BAŞKANI'NIN DAVETLİSİ OLACAK

İyi ilişkiler içinde olduğu Portekiz'in Benfica Kulübü Başkanı Luis Filipe Vieira'nın davetlisi olarak Portekiz'e gidecek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşmayı izledikten sonra Türkiye'ye dönecek. Benfica-Juventus karşılaşmasında aynı zamanda Cüneyt Çakır düdük çalacak.

TRABZON JUVENTUS'A ELENMİŞTİ

Bilindiği üzere Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı maçlar çıkartarak, grubunu lider tamamlayıp, İtalya'nın Juventus Kulübü'yle eşleşmişti. İki maçta da İtalyan ekibe 2-0'lık skorlarla mağlup olan bordo-mavili takım elenerek turnuvaya veda etmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İbrahim Hacıosmanoğlu, Benfica - Juventus Maçını İzleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement