İbrahim Kalın Darbe Girişiminin Tiyatro Olduğuna İnanlara Sert Çıktı - Son Dakika
Güncel

İbrahim Kalın Darbe Girişiminin Tiyatro Olduğuna İnanlara Sert Çıktı

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, darbe girişiminin tiyatro olduğuna inan dış mihraklara, " Tiyatro olduğuna inanmak 11 Eylül saldırılarını ABD hükümetinin yaptığına inanmak gibidir." dediğini söyledi.

21.07.2016 18:02  Güncelleme: 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Türkiye'deki darbe girişimini tiyatro olarak nitelendiren dış mihraklara, "Bu tiyatro iddialarına ilişkin buna inanmak 11 Eylül saldırılarını ABD hükümetinin yaptığına inanmak gibi bir şeydir dedim." dedi.

"ABD BU TERÖRİSTİ İKİ ÜLKE ARASINDA SORUN OLMAKTAN ÇIKARSIN"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AHaber canlı yayınında 15 Temmuz darbe girişiminin ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Kalın FETÖ elebaşısı Gülen'in iade talebine ABD'nin olumsuz yanıt vermesine ilişkin olarak, "ABD'den beklentimiz bu terörist başının iki ülke arasında sorun olmaktan çıkarmasıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız da ifade etti. Eğer bu talebimizi yerine getirmezlerse bundan sonra ABD'nin bize yapacağı bütün taleplere bu noktadan bakarız" dedi.

DARBECİLERİN DIŞ BAĞLANTISI VAR MI?

İbrahim Kalın konuşmasına şöyle devam etti:

Olayların detayları ortaya çıkıyor. Detaylı ve kapsamlı bir şekilde bakmaya devam edeceğiz. İçeride kimler var dışarıda kimler destek verdi. Bunların hepsini çıkarıyoruz. Her şey ihtimaller dahilinde değerlendiriliyor. Ancak birkaç gündür bu olay ve sonrası atılan adımlara ilişkin dış basında Cumhurbaşkanımız ile ilgili abuk subuk yorumlar var. Kendilerine bu tiyatro iddialarına ilişkin buna inanmak 11 Eylül saldırılarını ABD hükümetinin yaptığına inanmak gibi bir şeydir dedim. Bu olaydan daha büyük bir terör eylemi yok. Bunun neresi tiyatro olabilir.

İbrahim Kalın Darbe Girişiminin Tiyatro Olduğuna İnanlara Sert Çıktı

Son Dakika Güncel İbrahim Kalın Darbe Girişiminin Tiyatro Olduğuna İnanlara Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement