İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Boşanma Kararının Ardından Konuştu - Son Dakika
Magazin

İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Boşanma Kararının Ardından Konuştu

Ayrılık kararı aldıktan sonra sessizliğe bürünen çiftin akıbeti merak konusu olmuştu. İbrahim Kutluay, Demet Şener ile boşanma süreci hakkında ilk kez açıklama yaptı.

31.12.2016 11:55  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 yıllık flörtün ardından 2005 yılında Çırağan Sarayı'ndaki muhteşem bir düğünle dünya evine giren Demet Şener - İbrahim Kutluay çiftinin ayrılık haberi magazin dünyasını sarsmıştı. Uzun süredir konu hakkında ağzını açmayan çift arasında, tekrardan barıştıkları söylentileri dolaşmaya başlamıştı. Şimdi ise, İbrahim Kutluay'dan ilişkinin son durumu hakkında açıklama geldi.

"YARGIYA TAŞINMIŞ BİR OLAY VAR"

Darüşşafaka Doğuş takımının yönetim kadrosundaki İbrahim Kutluay, takımın Barcelona ile oynayacağı maç için İspanya'ya gitti. Havaalanında soruları yanıtlayan Kutluay, Demet Şener ile ilgili, "Yargıya taşınmış bir olay var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu konu hakkında artık susma hakkımı kullanıyorum." ifadelerini kullandı.

DEMET GERİ ADIM ATMADI

Ayrılık kararını alan Demet Kutluay'ın ise, bu ifadelerle geri adım atmadığı anlaşıldı. İbrahim Kutluay'ın barışmak için çabaladığı söylense de, Demet dik duruşu ve kararından vazgeçmiyor. Ünlü modelin avukatı, "Medeni kanunumuzda zina ve ihanet en ağır boşanma sebebidir. Bunu ispat ettiğiniz anda çok yüklü tazminat kazanırsınız." ifadelerini kullanarak boşanmanın ardında ihanet olduğunu ima etmişti.

İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Boşanma Kararının Ardından Konuştu

Son Dakika Magazin İbrahim Kutluay, Demet Şener ile Boşanma Kararının Ardından Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement