İbrahim Sadri'den İzniklilere Şiir Resitali - Son Dakika
Güncel

İbrahim Sadri'den İzniklilere Şiir Resitali

Konu Komşu Bereket Sofrası İftarının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasından sonra sahneye çıkan İbrahim Sadri, şiirleri ile muhteşem bir programa imza attı.

29.06.2015 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzniklilerin bir araya geldiği iftar sofrasından sonra yapılan Şiir Resitaline Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, 24. Dönem Bursa Ak Parti Milletvekili İsmail Aydın, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu ve Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Tosun, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, ÖZPAŞ Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zirekoğlu, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Belediye personeli ve Vatandaşlar katıldı.

Vatandaşların alkışları eşliğinde sahneye çıkan İbrahim Sadri, İznik'te sevenleriyle buluşmanın heyecanını yaşadığını söyledi. İzniklileri çok sevdiğini belirten ve 17 yıl öncesi yine sizlerle biraraya gelmiştik diyen Sadri, en güzel şiirlerinden oluşan repertuarını seslendirdiği programda sevenlerinden bol bol alkış aldı. Programı ilgiyle izleyen vatandaşlar, Sadri'nin fotoğrafını çekmek için de adeta birbirleriyle yarıştı. İzniklilerin gönlünü fetheden usta şair İbrahim Sadri'nin şiirlerini vatandaşlar keyifle dinledi.

Gecenin sonunda Bursa Ak Parti Milletvekili Hüseyin Şahin,İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve ÖZPAŞ Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zirekoğlu, İbrahim Sadri´ye İznik Çinisi ve vazosu takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbrahim Sadri'den İzniklilere Şiir Resitali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement