İbrahim Sadri Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

İbrahim Sadri Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da Gençlerle Buluştu

İbrahim Sadri Peygamberler Şehri Şanlıurfa\'da Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen hasbihal gençlik sohbetleri etkinliği kapsamında şair ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri peygamberler şehri Şanlıurfa’da gençlerle buluştu.

22.03.2017 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen hasbihal gençlik sohbetleri etkinliği kapsamında şair ve tiyatro sanatçısı İbrahim Sadri peygamberler şehri Şanlıurfa'da gençlerle buluştu.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Hakan Keşküş gençlik merkezleri gönüllüler ile vatandaşlar katıldı. İbrahim Sadri ile Memleketim Merhaba isimli şiir dinletisine katılan gençler salonu tamamen doldurdu. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, açıklamalarda bulundu. Vatanı ve bayrağı için göğsünü düşmanlara karşı geren bir millet olduklarını vurgulayan İl Müdürü Keşküş, memleketin her şeyden kıymetli olduğunu söyledi. Şair Sadri ile memleket sevdasını hasbıhal edeceklerini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş, "Memleketim, öyle kıymetli, öyle değerli bir cümle ki. Benim memleketimi kahramanlar, yiğitler ve güçlü millet oluşturuyor. Çanakkale savaşında vatanını hainlere karşı korumak için arkasına dönüp bakmadan ölüme koşan Türk evlatları gibi 15 Temmuz gecesi korkmadan, arkalarına bakmadan tankların önüne bedenini seren gençler bu vatanı oluşturuyor. Bugün burada memleket sevdasını, bayrak ve vatan aşkını memleketimizin çocuğu güçlü şairimiz İbrahim Sadri ile hasbihal edeceğiz. Rabbim bu milletimizi, bu bayrağımızı, bu memleketimizi ve dinimizi, İslam düşmanları ve bozguncu bütün terör örgütlerinden muhafaza eylesin" dedi.

Gençlerle bir bütün oluşturan İbrahim Sadri ve ekibi vatan, bayrak ve memleket sevgisini anlatan şiirleri seslendirirken salonu dolduran gençler zaman zaman Sadri'nin okuduğu şiirlere eşlik etti.

Düzenlenen program İl Müdürü Keşküş'ün Şair İbrahim Sadri'ye hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Sadri Peygamberler Şehri Şanlıurfa'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement