'İbrahim Tatlıses'i Vuracaklar' İhbarı Emniyeti Harekete Geçirdi - Son Dakika
Magazin

'İbrahim Tatlıses'i Vuracaklar' İhbarı Emniyeti Harekete Geçirdi

155'i arayarak "Tatlıses'i vuracaklar" diyen ihbarcının telefonunun ardından emniyet yetkilileri iki yakın koruma tahsis etti.

15.07.2016 09:26  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis İmdat hattına yapılan isimsiz bir ihbarın ardından İbrahim Tatlıses'e koruma verildi. 155'i arayarak "Tatlıses'i vuracaklar" diyen ihbarcının telefonunun ardından harekete geçen emniyet yetkilileri, ünlü türkücüye iki yakın koruma tahsis etti. (HaberTürk)

2011 YILINDA SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses 2011 yılında silahlı saldırıya uğramıştı. Başından yaralanan Tatlıses uzun süre tedavi görmüştü.

TEDBİRİ BIRAKMIYOR

İstanbul'da 14 Mart 2011 gecesinde otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonrası Türkiye ve ABD'de uzun bir tedavi süreci geçiren ünlü sanatçının geçen yıl otomobilindeki detay şaşırtmıştı.

AYAĞININ ALTINDA DURUYOR

Saldırının ardından güvenlik konusunda çok hassas olan İbrahim Tatlıses'in aracına bindiğinde ayağının altında hazır bulunan silahı dikkat çekmişti.

\'İbrahim Tatlıses\'i Vuracaklar\' İhbarı Emniyeti Harekete Geçirdi

Son Dakika Magazin 'İbrahim Tatlıses'i Vuracaklar' İhbarı Emniyeti Harekete Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Mersinli: Artık ölse de kurtulsak şu mağara admından ya... 18 23 Yanıtla
  • oya: Bu ihbar Hrant Dink için de yapılmıştı fakat artık hayatta değil koruma tahsis edilmedi yüzüne bile bakılmadi askerlerimiz bile bile ölüme gidiyorlar hergün evlere ateş düşüyor nerde bu adam gösterilen hassasiyet Biraz da bu vatan uğruna can verene gösterin bu hassasiyeti 25 1 Yanıtla
  • Beyazgül: Urfalilarin yuz karasi 14 3 Yanıtla
  • Manşet: Herhün bunun kızın ve oğlunun haberini almaktan bıktık yav. 15 2 Yanıtla
  • fadile: Kendi aratmistir koruma verilmesi icin yemeyin bizi canlar 11 5 Yanıtla
  • Mehmet: hadi inşallah kurtuluruz işte 10 3 Yanıtla
  • gülcan: ne diyorsunuzya az kişi adamın ekmeğini yemedi binlerce insana ekmek verdi şimdi düştü diye kötümü oldu sizin kime ne faydanız dokundu kime ekmek verdiniz burdan atıp tutarsınız kimsinizbe bunun gibi bir sanatçı gösterin bana varmı imparator gibisi gelmiş geçmiş en büyük sanatçı o o bir ibrahim tatlıses imparatorumuz siz ne siniz hiç bişey 4 4 Yanıtla
  • 21: Sevmiyen ler laf atanlar ne den bu sayfayı tiklatidiniz demeki İlginizi cekiyor ki tikladiniz bu haberi 4 3 Yanıtla
  • Mancınık: Gereksiz bir mahluk. 6 1 Yanıtla

Advertisement