İbrahim Tatlıses İçin 2 Bin 500 Kur'an-ı Kerim Dağıtılacak - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses İçin 2 Bin 500 Kur'an-ı Kerim Dağıtılacak

Yönetmen Murat Uygur, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in ameliyatı başarılı geçtiği için Taksim’de 2 bin 50 adet Kur’an-ı Kerim dağıtılacağını ifade etti.

19.03.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen Murat Uygur, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in ameliyatı başarılı geçtiği için Taksim'de 2 bin 50 adet Kur'an-ı Kerim dağıtılacağını ifade etti.

İbrahim Tatlıses'in her zaman yanında olduklarını ifade eden Yönetmen Murat Uygur yaptığı açıklamada, "Değerli sanatçımız İbrahim Tatlıses'in ameliyatı iyi geçtiği için 20 Mart Cuma günü saat 13.30'da Taksim Meydanı'nda 2 bin 500 adet Kur'an-ı Kerim dağıtımı olacaktır. Vatandaşlarımızdan İmparator için hayır duası isteyeceğiz. Yaklaşık 30 yıl önce inşaatlarda işçilik yapan kara yağız bir gencin hem müzik hem de iş dünyası anlamında tırnaklarıyla kazıya kazıya zirveye tırmanmasının hikayesini sanırız ki tüm Türkiye biliyordur. Ülkemizin zor bulunan seslerinden biri olan, muhteşem ritm duygusuna sahip, Ortadoğu müziğine vakıf olması dolayısı ile kazandığı gücü insanımız üzerinde adeta bir büyülü etki yaratan değerli İmparator, ülkemizin değerli sanatçısı, büyüğümüz İbrahim Tatlıses'e en içten geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaşama başladığı dönemdeki yokluk yılları ile her zaman övünen, bize yıkılmamayı, çalışmayı öğreten, kendi yaşantısı ile başarı konusunda bizlere rol model olan, yoklukla çıktığı bu yolda ülkeye ve ülke müziğine bir değer katan değerli büyüğüm, ağabeyim İbrahim Tatlıses'e dualarımızla yanında olduğumuzu bilmesini istiyorum. Kendisinin en kısa zamanda iyileşip aramıza dönmesini, bilgisi ile yine bize yol göstermeye devam etmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses İçin 2 Bin 500 Kur'an-ı Kerim Dağıtılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • sivas murat yiyodo: Imparator..kalk düşmanını erit 1 1 Yanıtla
  • suna: Allahin izniyle inşallah iyilesecek 1 0 Yanıtla
  • ibocan: Adam adam 1 0 Yanıtla
  • sivas murat yiyodo: Imparator iyi olur sun insallah 1 0 Yanıtla
  • Mehmet ayna ş urfa: Allahin izniyle inşallah iyiolursun duhalarımiz seninle 0 0 Yanıtla
  • kader tonbul: Can ibo biz hayranları olatak onu iki gözle ileşmesini ve en kısa zaman sahnelerde gömek istiyoruz ve önemlisi urfa seni bekleri. Memlektin urfayı aglatma. 0 0 Yanıtla
  • Bedriye özgur: Dualarimiz seninle ibo can 0 0 Yanıtla
  • Defne: Valla adam neler yaşadı yıkılmadı. Hep dimdik ayakta durdu. Allah yardımcısı olsun ne diyelim 0 0 Yanıtla
  • sana ne: Sagligi ve kafasi yerindeykene kime faydasi vardi Vatanina halkina milletine mi Yoooo Allah ses vermis ve bizler bu sesi simartik. Ibo da cocuk gibi yaramazlik yapti. Ibo tv showunda bile tehdit yagdirdi misafirlere ... Maksat adam olmak ama san söhret ile degil akil ve vicdanla. 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement