İbrahim Tatlıses: "Kebap'ta Hedef Yurtdışı" - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses: "Kebap'ta Hedef Yurtdışı"

İbrahim Tatlıses: "Kebap\'ta Hedef Yurtdışı"

İbrahim Tatlıses'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Tatlıses Gıda, "Kebap" zincirlerine bir yenisini daha eklendi.

24.06.2014 10:28  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmed Tatlıses'in işletmeciliğini üstlendiği Tatlıses Kebap Başakşehir iş, siyaset ve sanat dünyasından birçok kişinin katılımıyla 21 Haziran Cumartesi günü saat 14'de açılıldı. İbrahim Tatlıses'in, İstanbul 3'üncü bölge Milletvekili Doğan Kubat, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Murat Başıbüyük, Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sanatçılar Faruk Tuncel, Ferman Toprak, Mahmut Tuncer, İntizar, Türkücü Hasan Yılmaz ünlü Rallici Burcu Çetinkaya ve Ünlü Komedyen Şafak Sezer ile birlikte kurdelesini kestiği Tatlıses Kebap Başakşehirin açılışına halkın ve basının ilgisi büyüktü.

Başakşehir Tatlıses Kebap Açıldı

Başarılı sanatçı kimliğiyle tanınan, arabesk müziğin İmaparatoru İbrahim Tatlıses ilk olarak 1998 yılında Seyrantepe'de kurulan Tatlıses Kebap ile gıda sektörüne adım attı. Bugün 8 Kebapçısı, 216 Çiğ Köfte Franchiseları, 2 Yurtdışı Distribütörü ve Üretim Tesisleriyle Gıda sektörünün lider oyuncuları arasında yer alıyor. Açılışta konuşan Tatlıses Gıda Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tatlıses:" Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, Bugün Başakşehir'e de hizmet getirdiğimiz için mutluyuz, emin adımlarla ilerleyerek yeni şubelerimizi açıyoruz. Bugün 8. Kebap şubemizi açtık, vatandaştan ilgi çok büyük."dedi. Basın mensuplarından gelen en çok hangi ürününüzü seviyorsunuz sorusuna cevap veren Tatlıses: "Kebabı da beğeniyorum, lahmacunu da, çiğ köfteyi de... Zaten bana göre çiğ köftemiz Türkiye'de tek, yenecekse Tatlıses Çiğ Köfte yenecek." açıklamalarında bulundu. Kurdele kesiminden sonra dostlarıyla kebapların tadına bakan Tatlıses, çiğ köfteden sonra kebap zincirlerini de yurtdışına taşıyacağının müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses: 'Kebap'ta Hedef Yurtdışı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mehmet: MAŞALLAH. 0 0 Yanıtla

Advertisement