İbrahim Tatlıses Taklidinde İyiyim - Son Dakika
Güncel

İbrahim Tatlıses Taklidinde İyiyim

Sezen Aksunun unutulmaz şarkısı Kaç Yıl Geçti Aradanı yeniden yorumlayarak beğeni toplayan Sibel Tüzün, sahne şovlarına da devam ediyor.

29.05.2014 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şovunda sanat dünyasının çok sevilen isimlerini taklit ederek sahneye taşıyan ünlü şarkıcı; taklit edebildiği tek erkek ünlünün ise İbrahim Tatlıses olduğunu söylüyor.

Yeni şarkısı ve klibiyle gündemde olan Sibel Tüzün, konser ve sahne şovlarına devam ediyor. Güzel sesiyle olduğu kadar olağanüstü taklit yeteneğiyle de izleyicilere keyifli anlar yaşatan Sibel Tüzün şovunda ünlülerin kılığına bürünüp onların şarkılarını seslendiriyor. Tüzün; çok beğenilen sahne şovu için Eskiden beri taklit yeteneğim var. Bunu sahne şovlarımda da kullanmaya karar verdim. Emel Sayın, Nükhet Duru gibi çok sevdiğim isimlerin kılığına girip şarkılarını söylüyorum. Erkek ünlülerden taklit edebildiğim tek kişi ise İbrahim Tatlıses. Müslüm Gürsesi de taklit etmeyi çok isterdim ama sesim uygun değil diyor.

Müzisyenim her sarkıyı söylerim

Sibel Tüzün; pop, rock, caz gibi farklı tarzlarda müzik yapmasının sebebini ise Ben öncelikle müzisyenim. Nasıl ki bir tiyatrocu komedi de oynar, dram da oynar, yorumcular için de bu geçerli. Hiçbir zaman kendimi bir kalıba hapsetmedim. Sürekli aynı tarz şarkıları söylerseniz tükenirsiniz diyerek cevap veriyor.

Sibel Tüzün muhteşem sahne performansı ve sürprizleriyle 30 Mayıs Cuma akşamı Dj Cihat Ugurel ile beraber İstanbul X Large da olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbrahim Tatlıses Taklidinde İyiyim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement