İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV'yi Kapatıyor - Son Dakika
Magazin

İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV'yi Kapatıyor

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendi adını taşıyan ' Tatlıses TV'yi sürekli zarar ettiği gerekçesiyle kapatma kararı aldı.

24.08.2014 13:43  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

11 yıldır cebine bir kuruş para girmediğini belirten İbrahim Tatlıses, "Tatlıses Tv'yi kapatma kararı aldık, Neden diye soranlara cevabım şudur, Türksatın lisansınızı iptal ederiz..! demesidir.

"TEHDİTLER BİZİ YILDIRDI"

24 TL den 50 TL'ye çıkınca ödemelerde gecikmeler oluyor. Sayın bakanım, "Kapatın' derse, kapatırız. Bence doları sabitleyin bütün TV'ler rahatlasın. 11 senedir TV'den den cebimize bir kuruş para girmedi, hep cepten hep cepten bir kere boy demişiz, kapatamıyorsunuz..!! Hep uyduya çalıştık." dedi.

İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV\'yi Kapatıyor
Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV'yi Kapatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • BAY DOĞRU: Allah başkalarına ibret olsun diye seni öldürmedi, sakat halde yaşatıyor. Bugüne kadar bi sesinle birde paranla büyüklük tasladın. Ses zaten bitti. Para da biterse belki kafan dank eder. 108 7 Yanıtla
    volkangüzelsoy: volkangüzelsoyesenler 0 0
  • ADALET: Bu dünyada ilahi adalet var, ah İbo ah sen bir zamanlar şöhret sarhoşluğuyla senden yana olmayan kaç kişinin ekmeğine mani olmak için özel çaba gösterdin. Allah cezanı verecek lafını ağzına doladın, o laf çok etkilidir ama eninde sonun da sahibini bulur, ben hep senin bu hallerini gördükçe bu adamın başına büyük bir felaket gelecek diye üzülürdüm, yine üzülüyorum ama son pişmanlık fayda vermiyor işte. . . 27 2 Yanıtla

Advertisement