İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinliği'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinliği'ne Yoğun İlgi

İbrahim Tennuri Hazretleri\'ni Anma Etkinliği\'ne Yoğun İlgi

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Tennuri Hazretlerini Anma Etkinliğinin ilk’i İbrahim Tennuri (Şeyh) Camisinde Mevlit okunması, namaz sonrasında ise Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan aşure vatandaşlara dağıtıldı.

06.06.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen İbrahim Tennuri Hazretlerini Anma Etkinliğinin ilk'i İbrahim Tennuri (Şeyh) Camisinde Mevlit okunması, namaz sonrasında ise Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan aşure vatandaşlara dağıtıldı.

İbrahim Tennuri Hazretlerini Anma Etkinliği için İbrahim Tennuri Camisinde yapılan törene Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Melikgazi Belediye Başkan Yardımcıları, Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda çarşı esnafı ile vatandaş iştirak etti.

Etkinlikte ilk olarak, Cuma namazı öncesinde Mevlit okundu. Okunan Mevlit'in ardından Melikgazi İlçe Müftüsü Musa Dolar tarafından vaaz verildi, ardında da dua edildi.

Namaz sonrasında ise Melikgazi Belediyesi tarafından geleneksel aşure ikramı yapıldı.

Melikgazi Belediyesi tarafından İbrahim Tennuri Hazretlerini anma etkinliğinin ikincisi 08 Haziran 2014 Pazar günü Saat 11: 30'de Hisarcık Fatih parkında düzenlenecek Pilav Şenliği ile gerçekleştirileceğini hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, şenlik alanına herkesi davet ederek hem piknik hem sosyal bir etkinlik hem de kültüre sahip çıkma açısından iyi bir fırsat olduğunu söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbrahim Tennuri Hazretleri'ni Anma Etkinliği'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement