İbrahim Üzülmez: "Elazığspor'un Hedefi Zirve Olacaktır" - Son Dakika
Spor

İbrahim Üzülmez: "Elazığspor'un Hedefi Zirve Olacaktır"

İbrahim Üzülmez: "Elazığspor\'un Hedefi Zirve Olacaktır"

Elazığspor’da birinci hedefinin takımın mücadele gücünü arttırmak olduğunu belirten teknik direktör İbrahim Üzülmez, hedeflerinin zirve olacağını söyledi.

17.11.2015 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığspor'da birinci hedefinin takımın mücadele gücünü arttırmak olduğunu belirten teknik direktör İbrahim Üzülmez, hedeflerinin zirve olacağını söyledi.

PTT 1. Lig'in başarılı ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da 1461 Trabzon maçının hazırlıkları bir günlük iznin ardından başladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde teknik direktörlük görevine getirilen İbrahim Üzülmez yönetiminde, kulüp tesislerinde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Öte yandan Üzülmez'in yardımcıları Atila Gerin, Ümit Şahin ile kaleci antrenörü Hakan Yurtvermez ve kondisyoner olarak Savche Vojneski de takıma katıldı. Isınma hareketleri ve düz koşu ile antrenmana başlayan bordo-beyazlı ekip, daha sonra pas çalıştı.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"ELAZIĞSPOR'UN HEDEFİ ZİRVE OLACAKTIR"

Elazığspor'un çok kaliteli bir takım olduğunu belirten Üzülmez, "Hem karakter anlamında hem de yetenek anlamında iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Tabi eksiklikler var, bu eksiklikleri de gidermemiz gerekiyor. Oyuncuları bir kere mental anlamda maça hazırlamak lazım. Elazığspor'u iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz var, benim hedefim var, oyuncularımın hedefi var. Ben başarıya aç bir insanım, dolayısıyla bunu da oyuncularıma anlattım. Benim anlayışım her zaman hangi işi yaparsanız yapın en iyi yerlere getirmektir. Elazığspor'un da hedefi zirve olacaktır. Bu yolda üstümüze düşen görev neyse hem ben hem ekibim hem de oyuncularımla beraber ulaşacağıma inanıyorum" diye konuştu.

"İLK HEDEF TAKIMIN MÜCADELE GÜCÜNÜ ARTTIRMAK"

Takımı yavaş yavaş tanıdığına vurgu yapan Üzülmez, "Tabi ki kolay değil. Bugün beraber çıktığımız dördüncü ya da beşinci antrenmanımız. Ekibimle sabah akşam birlikteyiz. Bir tek uyumaya çıkıyoruz odaya. Oyuncuları tanıma anlamında tanıdıklarımız var, videoları izliyoruz, maçlardaki hataları izliyoruz. Bugün itibariyle hem 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını hem de bundan önceki maçlarda yapılan hataları oyuncularımıza göstermeye çalışacağız. Bu lig farklı bir lig. Bu ligde herkes mücadele ediyor. Dolayısıyla burada birinci görevimiz takımı saha içindeki mücadele gücünü arttırmak. Zaten mücadele olmazsa başarılı olma şansımız yok. Bir de ekip ruhunu ortaya çıkarmamız gerekiyor. Ben oyuncularıma bunun üzerine vurgu yapıyorum. Eminim ki onlar da kendilerine yakışan, kendi üstüne düşen görevi yerine getireceklerdir" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İbrahim Üzülmez: 'Elazığspor'un Hedefi Zirve Olacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.

  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti
    19:40 Kütahya Hava Er Eğitim Tugayı'nda Sözleşmeli Erler Yemin Etti

    Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda temel eğitimlerini tamamlayan 289 sözleşmeli er için yemin töreni düzenlendi. Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, törende yaptığı konuşmada Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk milletinin hizmetinde olduğunu vurguladı. Ant içme törenlerinin milli birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Baş, sözleşmeli erlerin yemin etmesiyle tören sona erdi.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:35 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, sporcu ailesi, antrenör ve hakemler katıldı.

  • Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı
    19:29 Türkiye Minikler Karate Şampiyonası Gaziantep'te Başladı

    Türkiye Minikler Karate Şampiyonası, Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde başladı. Şampiyonaya 1500 sporcu, antrenör ve hakem katıldı.

  • Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu
    19:05 Mihalıççık Belediyesi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Şampiyonu

    2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Ligi Dörtlü Final maçları sonucunda Mihalıççık Belediyesi şampiyon oldu ve Süper Lig'e yükselmeye hak kazandı.

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.


Advertisement