Ibricic Milli Formaya Veda Etti - Son Dakika
Spor

Ibricic Milli Formaya Veda Etti

Ibricic Milli Formaya Veda Etti

Kayseri Erciyesspor'un Boşnak futbolcusu Senijad Ibricic, Bosna Hersek Milli Takımı'na veda ettiğini açıkladı.

21.07.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ibricic, yaptığı yazılı açıklamada, doğuracağı sonuçların, eleştirilerin ve övgülerin bilincinde olarak, çok sevdiği milli takıma veda ettiğini belirtti.

Sevdikleriyle daha fazla vakit geçirmek istediği için milli takıma veda ettiğini kaydeden Ibricic, ''Ancak bugüne kadar olduğum gibi büyük bir milli takım taraftarı olmaya devam edeceğim'' ifadesini kullandı.

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda mücadele eden Bosna Hersek A Milli Futbol Takımının kadrosunda yer alan, ancak iki yedek kaleci ile birlikte forma şansı bulamayan üç futbolcudan biri olan Ibricic, sebebsiz yere ikinci plana atıldığını da belirtti.

Milli takıma veda kararının ardından çok sayıda sebep olduğunu ifade eden Ibricic, şunları kaydetti:

''Beni tanıyan ve kariyerim boyunca takip edenler, milli takımın benim için ne kadar önemli olduğunu iyi bilir. Dünya Kupası'na gitmek birçoğunuz gibi benim de hayalimdi. Avusturya'da Mısır ile oynadığımız dostluk maçında ilk 11'de sahaya sürülmediğimde takımdan ayrılmayı düşündüm. Ancak kalıp takımın bir parçası olmak istedim. Brezilya benim rüyamdı ve oraya gittim. Yedek kulübesinde oturup, takımımı destekledim. Önemli değil, bugün olsa yine aynısını yapardım çünkü ülkemi seviyorum. Kimin teknik direktör olduğunu, benim oynayıp oynamama onun karar veriyor olması önemli değil. Tabii ki Dünya Kupası'nda bir dakika dahi forma şansı bulamadığım için üzgünüm. Çünkü tüm diğer oyuncular, sahada olma duygusunu hissettiler. Ben ise oturup onları izledim. Bu ve daha birçok nedenden ötürü 'elveda' demek istiyorum. Çünkü milli takımda yeni rüzgarların estiğinin ve artık orada bana yer olmadığının farkındayım.''

İlk kez 2005 yılında milli takıma çağrılan Ibricic, forma giydiği 42 maçta, toplam bin 898 dakika sahada kaldı ve 4 gol kaydetti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ibricic Milli Formaya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement