İç Anadolu'nun Tüm Dinginliği "IHLARA" İle Evlerde Yaşanacak! - Son Dakika
Güncel

İç Anadolu'nun Tüm Dinginliği "IHLARA" İle Evlerde Yaşanacak!

Atlas Halı'nın beğenilere sunduğu yeni koleksiyonu "Ihlara"; sakin ve güzel bir İç Anadolu manzarası sunarken, bölgenin kendine has tüm özelliklerini, duygularını ve renklerini içerisinde barındırıyor.

05.01.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm dünyaya kendi kendini temizleyen nano halıları armağan eden Atlas Halı'nın Ihlara Vadisi'nden, İç Anadolu'nun huzurundan, dinginliğinden ve biraz da hüznünden ilham aldığı yeni koleksiyonu "Ihlara"daki e özel tasarımlar bölgenin tüm renklerini ve güzelliklerini yansıtıyor.

Ihlara Vadisi'nden tüm Türkiye'ye yayılan güzellikler!

Atlas Halı'nın Tasarım Ekibi tarafından yaratılan Ihlara koleksiyonunda; yaprakları dökülen ağaçların hüzünlü görüntüleri, gürül gürül akan Melendiz Çayı ve kış güneşinin göz alıcı renkleri, yaşama ferahlık katan özgün ve uyumlu çizgilerle bir araya geliyor.

Tümü nano özelliği ile kendi kendini temizleyen, leke barındırmayan halılardan oluşan Ihlara'da; Avanos Fuşya, Avanos Lacivert, Belisırma, Belisırma Lacivert, Erciyes, Erciyes Fuşya, Erciyes Gri, Erkilet, Gülşehir, Ihlara, Ihlara Pembe, Melendiz, Özkonak, Paşabağ, Sindel Fuşya, Sindel Lacivert, Sindel Mavi ve Üç Hisar, 2016 halı trendine yön verecek tasarımları ile dikkat çekiyor.

Atlas Halı'nın nano halıları benzersiz özellikleriyle dünyada ilk ve tek!

Nano halılar, aşağıda yer alan üstün özellikleri nedeniyle benzerlerinden sıyrılıyor ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalıyor.

Işık etkisiyle kendi kendini temizleyebiliyor.
Sıvı iticilik özelliği sayesinde leke barındırmıyor.
AB normlarına uygun doğal mineraller kullanılarak üretilen, zararlı hiçbir kimyasal kullanılmayan halılar evin her alanında güvenle kullanılabiliyor.
Doğal iletkenlik özelliği ile vücuttaki statik elektriği alarak stresin azalmasına yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İç Anadolu'nun Tüm Dinginliği 'IHLARA' İle Evlerde Yaşanacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement