İçimizden Geldiği Gibi Çalıyoruz! - Son Dakika
Güncel

İçimizden Geldiği Gibi Çalıyoruz!

İçimizden Geldiği Gibi Çalıyoruz!

Üç müzisyen arkadaş Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan tarafından kurulan "Taksim Trio" geçtimiz cuma gecesi "fizy Kış Konserleri" kapsamında sevenleriyle buluştu.

25.03.2017 09:54  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TAKSİM TRİO'DAN MUHTEŞEM EZGİLER!

Organizasyonunu Pera Event'in üstlendiği etkinlik kapsamında "MOI Sahne" de konser veren grup, üç farklı ruhun ve klarnet,bağlama ve kanunun birlikteliğinden doğan muhteşem ezgilerle dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Sadece Türkiye'de değil yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine ulaşan "Takim Trio" geçtiğimiz cuma akşamı "fİzy Kış Konserleri" kapsamında verdikleri konser ile dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan tarafından kurulan ve dünya müziği türünde yapılmış en dikkat çekici projelerden olan grup,enstrümanlarıyla çaldıkları tüm ezgileri adeta dile getirdiler.

Gece boyunca alkış yağmuruna tutulan grubun sırrını ve en sevdiği yanını sevenleriyle paylaşan ünlü klarnet viztüözü Hüsnü Şenlendirici "Taksim Trio'nun en sevdiğim yanı içimizden geldiği gibi çalıyor olmamız. Bu gece de böyle oldu. Alkışlarınız en güzel hediye." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İçimizden Geldiği Gibi Çalıyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement