İçişleri Bakanı Ala Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Ala Açıklaması

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Biz Türkiye'nin önünü açan her kararın arkasında, yanında olduk. Türkiye'nin önünü kapatmaya çalışanların hep karşısında olduk. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık.

15.07.2016 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Biz Türkiye'nin önünü açan her kararın arkasında, yanında olduk. Türkiye'nin önünü kapatmaya çalışanların hep karşısında olduk. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık. Hiçbir zaman yanlışların yanında olmadık." dedi.

Ala, Erzurum'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

AK Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya gelen Ala, AK Parti olarak her zaman Türkiye'nin önünü açan kararların arkasında durduklarını, hiçbir zaman milletin aleyhine olacak bir adım atmadıklarını ifade etti.

Ala, Türkiye'de hayata geçirmeye çalıştıkları tüm politikaların, projelerin hepsinin çok önemli olduğuna inandığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Biz Türkiye'nin önünü açan her kararın arkasında, yanında olduk. Türkiye'nin önünü kapatmaya çalışanların hep karşısında olduk. Hiçbir zaman rehavete kapılmadık, hiçbir zaman yanlışların yanında olmadık. Türkiye'de bütün şehirlerimizle gerçekleştirmeye çalıştığımız siyasi hedeflerin ve uygulamaların çok kıymetli olduğu kanaatindeyim. Sadece bizim için değil, bizi izleyen 1 milyar 700 milyon kardeşimiz için de bu çok önemli siyasi bir tecrübedir. Çünkü bu ülkede hep birlikte yaşayarak gördük ki, problemleri çözmenin olmazsa olmazı, o ülkede sağlanan siyasi istikrardır. Elbette problemler oluyor ama bunu siyasi istikrarla çözeceksiniz."

"Önemli olan engellerden yılmamaktır"

Türkiye'de, AK Parti iktidarının ortaya koyduğu projelerin, hedeflerin daha önce sözünün bile edilmediğini belirten Ala, bunları hayata geçirirken bazı problemlerle karşılaşıldığını ama önemli olanın engellerden yılmamak olduğunu söyledi.

Ala, sorunlar, önlerine çıkarılan engeller karşısında birlik ve bütünlüklerini tahkim ettikleri sürece, kendilerinin değil, önlerine çıkmaya çalışanların düşünmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu memleket çok badirelerden geçti. Allah'ın izniyle bundan sonra da önüne gelen problemleri aşacak. Milletin aleyhine olacak hiçbir şeyi yapmayız. Dün aldığımız kararlar da milletin lehine, bugün ve yarın alacağımız kararlar da milletimizin lehine olacak. Milletimizin aleyhine olacak hiçbir kararı bize aldıramazlar. Milletimiz müsterih olsun." diye konuştu.

İçişleri Bakanı Ala, kentteki programı kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesinin kilitli parke taşı üretim tesisi ile bir deri fabrikasında incelemelerde bulundu, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri ile Kavaflar Çarşısı'nı da ziyaret etti.

Ala'ya, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesislerini ziyaretinde, Kulüp Başkanı Ali Demirhan tarafından forma hediye edildi.

Geçen Sezon Spor Toto 3. Lig'de şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Erzurum ekibine başarılar dileyen Ala, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi.

Ala, tedavi gördüğü hastanede dün gece 95 yaşında vefat eden Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın amcası Mustafa Akdağ için Lalapaşa Meydanı'nda kurulan taziye çadırını da ziyaret ederek, kabine arkadaşı Bakan Akdağ'a ve ailesine başsağlığı diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Ala Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement