İçişleri Bakanı Ala Erzurum'da - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Ala Erzurum'da

İçişleri Bakanı Ala Erzurum\'da

Ala: "Nevruz hepimizin bayramı, 76 milyonun. Bugüne kadar çok güzel bir şekilde kutladık nevruzu. Diyarbakır'da, her tarafta en iyi şekilde bayramı bayram gibi kutlayacağımızı umut ediyorum"

20.03.2014 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efgan Ala, ""Nevruz hepimizin bayramı, 76 milyonun. Bugüne kadar çok güzel bir şekilde kutladık nevruzu. Diyarbakır'da, her tarafta en iyi şekilde bayramı bayram gibi kutlayacağımızı umut ediyorum" dedi.

Ankara'dan uçakla Erzurum'a gelen Bakan Ala'yı havalimanında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum milletvekilleri Recep Akdağ, Muhyettin Aksak, Adnan Yılmaz ve Fazilet Dağcı Çığlık, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen karşıladı.

Bakan Ala, burada bir gazetecinin "Diyarbakır'da yarın yapılacak olan nevruz kutlamasında Abdullah Öcalan'ın mektubu okunacak. Bununla ilgili görüşünüz nedir" sorusu üzerine, şunları söyledi:

"Nevruz hepimizin bayramı, 76 milyonun. Bugüne kadar çok güzel bir şekilde kutladık nevruzu. Ben oralarda görev yaptım. Burada ve Türkiye'nin dört bir köşesinde, Diyarbakır'da, her tarafta en iyi şekilde bayramı bayram gibi kutlayacağımızı umut ediyorum. Şimdiye kadar vatandaşımız sağduyuyla hep bu yönde hareket etti. Onun için herkesin nevruz bayramını şimdiden kutluyorum."

Ala, daha sonra beraberindekilerle AK Parti İl Başkanlığı binasına geçerek, partililerle bir araya geldi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Ala Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement