İçişleri Bakanı Ala, Keçiörenliler'le İftar Yaptı - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Ala, Keçiörenliler'le İftar Yaptı

İçişleri Bakanı Ala, Keçiörenliler\'le İftar Yaptı

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Keçiören halkıyla birlikte iftar yaptı.

05.07.2014 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Keçiören halkıyla birlikte iftar yaptı.

İçişleri Bakanı Ala, Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonda vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Zümrüt Yaşam Alanı'nda düzenlenen iftar programına Bakan Ala'nın yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve çok sayıda Keçiörenli katıldı.

İftardan sonra Keçiörenliler'e hitaben konuşma gerçekleştiren Ala, şöyle konuştu:

"Bütün İslam Dünyası'nın Ramazan'ını tebrik ediyorum. Bu, öyle bir ay ki; kendimize kendimizi fark ettiriyor, birbirimize birbirimizi fark ettiriyor. Ramazan, akşama kadar aç durup sonra yemek yemek değildir. Ramazan, burada Keçiörenliler'in yaptığı gibi, bir araya gelip, birbirimizi fark etmek, Birbirimizle aşımızı, yokluğumuzu, derdimizi, sevincimizi paylaşmaktır. Önümüzdeki seçimlerde Türkiye'nin bu politikalarını her yerde göğüsleyecek her yere taşıyacak bir Cumhurbaşkanlığı seçimi yaşayacağız. Şimdiden bunun hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Zaten Keçiörenliler her zaman, bizim birlikte duruşumuzun arkasında durdular. Biz de sizden aldığımız irade ve yetkiyi size layık bir şekilde kullanmaya çalıştık."

AK Parti Ankara Milletvekili Haluk İpek ise, "Ankara'nın birçok yerinde, Ankaralılar ile birlikte iftar yapıyoruz. Partimiz kurulduğundan beri sürekli halk ile beraber iftar yapıyoruz ve sizlerle birlikte olmaktan da çok çok mutlu oluyoruz. Bugün bu rahmet ayında, rahmet yağarken yine birlikte olduk, bizimle aynı sofrayı paylaştığınız için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptığı konuşmada, "Ramazan'ı Ramazan tadında geçirerek, Bayram'a ulaşmayı ve Bayramı da bayram tadında geçirmeyi Allah'tan niyaz ediyorum ve hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Ala, Keçiörenliler'le İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.

  • İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi
    08:17 İran devlet televizyonu: İsrail saldırısında İsfahan'daki nükleer tesisler zarar görmedi

    İsrail günlerdir beklenen misilleme saldırısını gerçekleştirirken, İran'ın birçok nükleer tesisinin bulunduğu İsfahan eyaletini hedef aldı. 3 drone ile gerçekleştirilen saldırı dünyayı tedirgin ederken, İran devlet televizyonu nükleer tesislerde herhangi bir zarar meydana gelmediğini duyurdu.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.


Advertisement