İçişleri Bakanı Ala, Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Ala, Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Ala, Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Oltu Belediyesini ziyaretinde şehit babaları ile bir araya geldi.

05.03.2016 15:43  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Oltu Belediyesi'ni ziyaretinde şehit babaları ile bir araya geldi. Ala, "İştahı kabaranlar bilsinler ki Türkiye'den alabilecekleri bir şey yok. Türkiye'yi yolundan alıkoyamayacaklar. Çünkü müthiş bir dinamizm var" dedi.

Erzurum ziyaretleri kapsamında Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i ziyaret eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, burada Şehit Tunahan Öztürk ve Batıkan Avcı'nın babaları Necdet Öztürk ve Köksal Avcı ile bir araya geldi. Duygulu anların yaşandığı görüşmede Bakan Efkan Ala şehit ve gazilere karşı mahcup olmamayı arzuladıklarını dile getirerek, "Yanımda iki şehit babamız var. Biz Türkiye'nin bütünlüğü ve birliği için el birliğiyle çaba sarf ediyoruz. Allah'ın izniyle bu problemi de çözüp yola devam edeceğiz. İnşallah şehit ve gazilerimize mahcup olmamaya devam edeceğiz. İki gencimiz memleket ve inançları için bu milletin birlik ve bütünlüğü için şehit oldular. Onları hayırla yad ediyoruz. Biz böyle olduğumuz sürece hiç kimse bir şey koparamaz" dedi.

"Hep birlikte bedel ödüyoruz" diyen Bakan Efkan Ala, "Dün Silopi'deydik. Silopi'de bir bir şehit ailesinin evine gittik. Orada aynı şeyleri söyledim. Yani Oltu'daki kardeşlerimizin bana söyledikleriyle gerçekten mahcup oluyoruz. Yani bu kadar güzel ifade ediyorlar ki her şeyi. Orada ziyaret ettiğimizde bu bütünlüğü ve millet irfanını görmeyenler bir takım yerlerin oyuncağı haline geliyor. Bundan sonra da bu millete bedel ödettirmeye çalışıyor. Bu millet birliğini ve hedefini ortaya koymuş. Bu prangayı hep birlikte ayağımızdan çıkaracağız. O şehitlerimiz ailelerimizle birlikte bedel ödüyoruz. Onlar bizim ve bu milletin evlatları. İştahı kabaranlar bilsinler ki Türkiye'den alabilecekleri bir şey yok. Türkiye'yi yolundan alıkoyamayacaklar. Çünkü müthiş bir dinamizm var" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın konuşmasının ardından söz alan şehit babası Köksal Avcı, "Tüm devlet erkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Vatan sağ olsun benim üç çocuğum daha var vatana feda etmeye hazırım. Devletimiz dik dursun biz arkasındayız" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Ala, Şehit Babalarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement