İçişleri Bakanı Öztürk'ten Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Öztürk'ten Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

İçişleri Bakanı Öztürk\'ten Başkan Gümrükçüoğlu\'na Ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü gazeteci-yazar Sadık Albayrak’ın annesi Havva Albayrak’ın cenaze merasimine katılmak için Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ’nu ziyaret etti.

18.03.2015 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü gazeteci-yazar Sadık Albayrak'ın annesi Havva Albayrak'ın cenaze merasimine katılmak için Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 'nu ziyaret etti.

Vali Abdil Celil Öz'ün de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, Bakan Öztürk'e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakan Öztürk'ün belediye hizmet binasının durumu ile ilgili sorusu üzerine Başkan Gümrükçüoğlu belediye hizmet binasının bir katını Ortahisar Belediyesi'ne tahsis ettiklerini belirterek, "Şu anda hem eski belediye binalarımızın restorasyonunu yapıyoruz hem de Avni Aker Stadı yeri ile ilgili TOKİ ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ona bağlı olarak yeni hizmet binası yapımı için girişimlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon-Çaykaralı olan Öztürk'ün Bakan olmasından dolayı memnun olduklarını da kaydederken, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katkılarını beklediklerini belirtti.

Bakan Öztürk, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'nu tebrik ederek, "Bir Trabzon'lu olarak Trabzon'un her geçen gün değiştiğini ve geliştiğini görmek beni memnun ediyor. Bu gelişim ve gelişime biz de elimizdeki imkanlar ölçüsünde katkı sunmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içeresinde hem Trabzon'un hem de ülkemizin kalkınmasını birlikte sürdüreceğiz" ifadelerini kulandı.

Ziyarette şeref defterini de imzalayan Bakan Öztürk'e Başkan Gümrükçüoğlu telkari işlemeli fincan takımı hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Öztürk'ten Başkan Gümrükçüoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement