İçişleri Bakanı Öztürk Van"Da - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Öztürk Van"Da

İçişleri Bakanı Öztürk Van"Da

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, beraberinde Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ile birlikte Van’a geldi.

18.04.2015 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, beraberinde Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ile birlikte Van'a geldi.

Seçim güvenliği toplantısı için Van"a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, beraberindeki heyetle Van Valisi İbrahim Taşyapan'ı ziyaret etti. Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay ile birlikte Van'a gelen İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, şeref defterini imzaladı. Vali İbrahim Taşyapan tarafından karşılanan Bakan Öztürk ile beraberindekiler daha sonra valilik makamına geçti. Burada bir açıklama yapan Bakan Öztürk, Van'da seçim güvenliği toplantısı yapacaklarını belirterek, "Seçim güvenliği nedeniyle yaptığımız bölge toplantıları var. Geleneksel olarak seçimlerden önce zaten bakanlarımız bu toplantıları yaptılar. Yarında burada 5 ilimizi kapsayan bir bölge seçim güvenliği toplantısı yapacağız. Öncelikle şunu söylemek lazım. Bizim amacımız yasaların uygulanmasını sağlamak. Halkımızın iradesini olduğu gibi sandığa herhangi bir tehdit, korku, endişe olmaksızın yansımasını temin etmektir. Dolayısıyla bu tür toplantılar vatandaşlarımızın devlete, asayişe ve kamu düzenine olan güvenlerinin de pekiştireceğine düşünüyoruz. Oturup değerlendirme yapacağız. Kendimize göre eksik bulduğumuz şeyler varsa onları söyleyeceğiz. Onların bizden talepleri varsa onları karşılamaya çalışacağız. 5 ilimizin valisi, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları burada olacaklar. Yanımızda Jandarma Genel Komutanı ve Emniyet Genel Müdürü var. İnşallah başarılı bir çalışma yaparız diye düşünüyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Öztürk Van'Da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement