İçişleri Bakanı Öztürk, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanı Öztürk, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Öztürk, Ağrı'da teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan 4 askeri, tedavi gördükleri Gülhane Askeri Tıp Akademisinde ziyaret etti.

13.04.2015 15:33  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Ağrı'da teröristlerle girdikleri çatışmada yaralanan 4 askeri, tedavi gördükleri Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) ziyaret etti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İçişleri Bakanı Öztürk'e ziyaretinde Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay da eşlik etti.

Yaralı askerlerin sağlık durumlarına ilişkin doktorlarından bilgi alan Öztürk, 20 dakika süren ziyaretinin ardından GATA'dan ayrıldı.

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Yukarıtütek köyü bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla cumartesi günü çıkan silahlı çatışmada 4 asker yaralanmış, 5 terörist öldürülmüş, bir terörist de yaralı ele geçirilmişti.

Çatışmada yaralanan bir jandarma üsteğmen, bir uzman jandarma çavuş ile 2 jandarma uzman erbaş, Ağrı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Sağlık Bakanlığına ait hava ambulans uçakla Esenboğa Havalimanı'na getirilmiş, buradan ambulanslarla GATA'ya sevk edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Öztürk, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement