İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Memleketi Trabzon'da - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Memleketi Trabzon'da

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Memleketi Trabzon\'da

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak’ın annesinin cenazesine katılmak için geldiği Trabzon’da Vali Abdil Celil Öz’ü ziyaret etti.

18.03.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak'ın annesinin cenazesine katılmak için geldiği Trabzon'da Vali Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

Bakan sıfatıyla ilk kez memleketi Trabzon'a gelen Sebahattin Öztürk, "Bugün Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü. Öncelikle bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bize yüz yıl önce büyük bir zafer kazandırdıkları için onları rahmetle yad ediyoruz" dedi.

İçişleri Bakanı olarak ilk ziyaretini Trabzon'dan başlamasının kendisini onurlandırdığını ifade eden Bakan Öztürk, " İçişleri Bakanlığı'na atanalı daha 12 gün oldu. Trabzon benim memleketim. Doğal olarak ziyarete ilk buradan başlamam uygun olur. Doğduğum, büyüdüğüm şehre gelmekten mutlu oldum. Valilik ve belediye gibi önemli idari makamlarını ziyaret etmek işimizin bir parçası. Malumunuz seçim süreci var. Başka vesileyle burada seçim güvenliği ile ilgili bir toplantıda yine bir arada olacağız. Trabzon kendine mahsus özellikleri olan bir ildir" ifadelerini kullandı.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Çanakkale Zaferi'nin 100. Yılı dolayısıyla ilimize gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İlimize ve ülkemizin diğer köşelerine mülki idare amiri olarak pek çok hizmetiniz oldu. Bakanlığınızın kamu hizmetleri ve yatırımlarının etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için çalışmalarınıza ve gayretlerinize teşekkür ediyorum. Bugün ki ziyaretinizle bizlere güç verdiniz" dedi.

Bakan Öztürk daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmesinin ardından dün akşam hayatını kaybeden Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak'ın annesinin cenazesine katılmak üzere Dernekpazarı ilçesine hareket etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk Memleketi Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement