İçişleri Bakanı Soylu Aydın'da - Son Dakika
Politika

İçişleri Bakanı Soylu Aydın'da

İçişleri Bakanı Soylu Aydın\'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(PKK) Biliniz ki iflahınızı keseceğiz.

10.03.2017 00:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "(PKK) Biliniz ki iflahınızı keseceğiz. hükümetimizin politikası, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatıdır. Bir daha bu coğrafyada PKK'nın adını bile anamayacaklar" dedi.

Soylu, Aydın'daki temasları kapsamında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. Buradaki polislerle sohbet eden Bakan Soylu, bekar olan polis memurlarına evlenmeleri telkininde bulundu. Ziyaret sırasında Bakan Soylu'ya Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem ile İl Emniyet Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ eşlik etti.

Bakan Soylu, daha sonra Buharkent ilçesine geçerek belediye meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti.

Türkiye'nin büyümesine devam edeceğini anlatan Soylu, şöyle konuştu:

"Arkamıza bakmaktan yorulduk. Önümüze, geleceğimize bakmak istiyoruz. Büyük Türkiye'ye, güçlü Türkiye'ye bakmak istiyoruz. 2023'e, 2053'e ve 2071'e bakmak istiyoruz. Biz dünyanın ilk 100 üniversitesinin arasına 10 üniversite koymak istiyoruz. Biz dünyaya bu ülkenin söyleyecek sözlerini kabul ettirmek istiyoruz. Medeniyetimizin bütün değerlerini, bugün anlam ve mana boşluğu çeken dünyaya anlatmak ve nakşetmek istiyoruz. Bizim hedeflerimiz var. Biz sadece iktidarda olmak istiyor değiliz. Allah sakındırsın. Bizim dünyaya söyleyecek sözümüz var. Bugün dünyanın içerisinde bulunduğu bu vurdumduymazlığa ancak güçlü bir Türkiye çare olur."

Terörle mücadeleye de değinen Bakan Soylu, 7 Haziran seçimlerinden sonra terör örgütünün bazı illerde sözde özerklik ilan etmesine ilişkin, "Şimdi güçlü Türkiye'den soruyoruz. O gün fırsat yakalamıştınız, güya ilan etmiştiniz. Hadi delikanlıysanız şimdi ilan edin de görelim. Evlatlarımız sizi arıyorlar. Dağlarda, taşlarda, derelerde, tepelerde. Fare gibi kaçıyorsunuz. Nereye giderseniz gidin bilin ki peşinizdeyiz. Biliniz ki iflahınızı keseceğiz. Hükümetimizin politikası, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatıdır. Bir daha bu coğrafyada PKK'nın adını bile anamayacaklar." diye konuştu.

Lice'ye yaptığı ziyarete ilişkin de konuşan Soylu, "Türkiye tarihinin en büyük operasyonlarından biri gerçekleştiriliyor. 17 yıldır girmediğimiz yerlere bugün ay yıldızı bayrağı dikiyoruz. Orada terörist olmayacak, Türk polisi, askeri ve jandarması olacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İçişleri Bakanı Soylu Aydın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement