İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hacımüftüoğlu Anaokulu Açılışına Katıldı - Son Dakika
Yerel

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hacımüftüoğlu Anaokulu Açılışına Katıldı

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hacımüftüoğlu Anaokulu Açılışına Katıldı

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfettin Hacımüftüoğlu, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde eşi merhum Gülgün Hacımüftüoğlu’nun isminin verildiği anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

15.02.2014 21:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfettin Hacımüftüoğlu, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde eşi merhum Gülgün Hacımüftüoğlu'nun isminin verildiği anaokulunun açılışını gerçekleştirdi.

Ceylanpınar ilçesinde 1993-1997 yılları arasında kaymakamlık görevinde bulunan Seyfettin Hacımüftüoğlu, 30 Haziran 1997'de meydana gelen kazada kaybettiği eşi Gülgün Hacımüftüoğlu'nun adının verildiği anaokulunun açılışına katıldı. Ceylanpınar ilçesine tekrar gelmekten mutlu olduğunu belirten Müftüoğlu, kendisini karşılayan Ceylanpınar halkına ve Kaymakam Musa Sarı'ya teşekkür etti. Anaokulunda çocuklarla bir süre sohbet eden Müsteşar Müftüoğlu, TİGEM ve Yüksek Tepe köyünü de ziyaret etti. Hacımüftüoğlu, Kaymakam Sarı'nın evinde bir süre dinlendikten sonra ilçeden ayrıldı. Müsteşar Hacımüftüoğlu'na açılışta eşlik eden kızı Beyza Vildan ise gözyaşlarına hakim olamadı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hacımüftüoğlu Anaokulu Açılışına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement