İcralık Yem ve Çuvallar Şikayet Üzerine Taşındı - Son Dakika
Yerel

İcralık Yem ve Çuvallar Şikayet Üzerine Taşındı

İcralık Yem ve Çuvallar Şikayet Üzerine Taşındı

Antalya’nın Kumluca İlçe Belediyesi, İstanbul 2.İcra Dairesi’nin el koyduğu bir esnafa ait yem ve un çuvalların çevreye yaydığı koku ve fare yuvası olması nedeniyle mahalle halkının şikayeti üzerine farklı bir yere taşındı.

22.09.2014 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca İlçe Belediyesi, İstanbul 2.İcra Dairesi'nin el koyduğu bir esnafa ait yem ve un çuvalların çevreye yaydığı koku ve fare yuvası olması nedeniyle mahalle halkının şikayeti üzerine farklı bir yere taşındı.

Kumluca'da rahatsızlık veren yem ve un çuvalları Kumluca Belediyesi ekipleri tarafından kaldırılarak daha güvenli bir yere taşındı. Bağlık Mahallesi Özdemir Sokak'ta bekletilen ve fare yuvası haline gelen yem ve un çuvalları etrafa koku yaymaya başlayınca mahalle halkının şikayetine neden oldu.

Mahalle halkı belediyeye konuyla ilgili bir dilekçe verirken, Kumluca Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden oluşan bir ekip kuruldu. Ekipler depoda bekletilen yem ve un çuvallarını inceledikten sonra yerinden kaldırılmasına karar verdi. Un ve yem çuvallarına el koyan İstanbul 2.İcra Dairesi ise alacakla ilgili mahkeme sonuçlanmadan yem ve un çuvallarının yerinden kaldırılamayacağını bildirdi. Daha sonra Kumluca Belediyesi'nin girişimleri ile depodaki ürünlerin daha güvenli bir yere kaldırılması için gerekli izinler alındı. Kumluca Belediyesi işçi ve iş makineleri ile yem ve un çuvalları güvenli bir yere taşındı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İcralık Yem ve Çuvallar Şikayet Üzerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement