AK Partili Vekil İçten, Meclis Kürsüsüne Tuzlukla Çıktı - Son Dakika
Güncel

AK Partili Vekil İçten, Meclis Kürsüsüne Tuzlukla Çıktı

AK Parti Diyarbakır milletvekili Cuma İçten, meclis kürsüsüne tuzlukla çıkarak bazı milletvekillerini eleştirdi.

17.12.2014 14:10  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Meclis Genel Kurulu'nda 2013 yılı Kesin Hesap Kanun Tasarısı'nın 4. maddesinin görüşmeleri sırasında şahsı adına söz aldı. İçten, "AK Parti'den seçilip tuzluk olan vekiller, Meclis'te aldıkları maaşların hakkını verip çalışmaları gerekirken memleketi karıştırmakla meşguller. Bunları protesto etmek için boş bir tuzluk koyuyorum" dedi ve kürsüye tuzluk bıraktı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 17 Aralık operasyonunun birinci yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, iç ve dış tehditlere boyun eğmediklerini söyledi.

"AK KADROLAR HİÇBİR VESAYETÇİ GÜCE BOYUN EĞMEZ"

İçten, 17 Aralık operasyonunun birinci yıl dönümünde açıklamalarda bulundu. 17 Aralık darbe girişiminin, sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını değil, milletin iradesini hedef aldığını kaydetti. İçten, "Biz 12 yıldır vesayetçi sistemle mücadele ettik ve anladık ki hala mücadele etmemiz gerekiyor. ve bugün yedi cihan gördü, görüyor, görecek ki; AK Kadrolar ister içeriden gelsin, ister dışarıdan, kimden gelirse gelsin hiçbir vesayetçi güce boyun eğmez. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu küresel güçlerin oyununu bozdu. Ak kadrolar bu darbe girişiminde bulunanları rahatsız etti. Derin güçler dedi ki; 'Ey Ak Parti siz çok oldunuz'. Evet haklıydılar, biz derin küresel güçleri, faiz lobilerini, orta doğunun ve dünyanın baş belası Siyonist İsrail hükümetini ve tabi ki tasması başkalarının elinde olan Haşhaşileri rahatsız ettik.

AK Partili Vekil İçten, Meclis Kürsüsüne Tuzlukla Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel AK Partili Vekil İçten, Meclis Kürsüsüne Tuzlukla Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement