İçten'den Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İçten'den Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi'ne Ziyaret

İçten\'den Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi\'ne Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi seçiminde güven tazeleyen Yunus Memiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

16.11.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi seçiminde güven tazeleyen Yunus Memiş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Memur-Sen ve alt kollarına ülke sorunlarına katkısından dolayı teşekkür eden İçten, "Özellikle de bölgede kendi görüşlerini empoze edenlerin baskılarına karşı boyun eğmeyen Memur-Sen'in bu duruşu takdire şayandır" dedi.

Diyarbakır'da temaslarda bulunan AK Parti'li Cuma İçten, geçtiğimiz günlerde yapılan Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi seçiminde güven tazeleyen Yunus Memiş'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. İçten, ziyaret sırasında göreve yeni seçilen ve güven tazeleyen Memiş'in yeniden göreve gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Memur-Sen'in başkan Ahmet Gündoğdu öncülüğünde her zaman önemli işlerde bulunduğunu ve gündemdeki konulara duyarsız kalmadığını vurgulayan İçten, Memur-Sen'in ve Eğitim Bir-Sen gibi alt bileşenlerin takdire şayan çalışmalarda bulunduğunu ifade etti. Konfederasyonun ve alt bileşenlerinin Diyarbakır'daki çalışmalarından da övgü ile söz eden İçten, Memur-Sen ve alt bileşenlerinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve önemsediğini bildirdi. Milletvekili olduğu süre boyunca Diyarbakır'daki Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile 14 defa bir araya geldiğine dikkat çeken İçten, Memur-Sen'in de bu toplantıların hepsinde bulunduğunu ve yapıcı katkılar sağladığını dile getirdi.

"MEMUR-SEN HUKUKTAN HİÇ AYRILMADI"

Memur-Sen'in her zaman istek ve taleplerini açıkça dile getirdiğine, hukukun dışına çıkmadığına işaret eden AK Parti'li İçten, bazı STK'lar Diyarbakır'da insanları sokaklara dökerken, insanların ölümlerine sebep olurken, Memur-Sen ve alt kollarının her dönem olduğu gibi hukuktan ayrılmadığını kaydetti. İçten, bölgede kendi görüşlerini insanlara empoze etmeye çalışan ve baskı kuran örgütlere karşı da Memur-Sen'in her zaman dik durduğunu ve boyun eğmediğini bildirdi. Gerek başörtüsü sorununda gerek de çözüm sürecinde aktif rol alan Memur-Sen'e katkılarından ve yapıcı eleştirilerinden dolayı teşekkürlerini yineledi.

MEMİŞ, İÇTEN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yunus Memiş ise "Eğitim Bir Sen camiası olarak, seçildiği dönemden bu yana sendikacılığın gelişmesine katkıda bulunmuş Sayın Milletvekilimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Diyarbakır iline büyük hizmetler sunacağına eminiz. Yaptığı çalışmalar bizim için de feyz olacaktır. Diyarbakır adına, eğitim adına hep beraber çalışmaya hazırız. Kongre sonucunda güven tazeleyerek, yönetimimizle birlikte yola devam ediyoruz. İnşallah daha önce yaptıklarımızın üzerine yenilerini de koyarak hizmetimize devam edeceğiz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İçten'den Eğitim Bir Sen Diyarbakır Şubesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement