İçten: Kimse İhanete Göz Yummamızı Beklemesin - Son Dakika
Güncel

İçten: Kimse İhanete Göz Yummamızı Beklemesin

İçten: Kimse İhanete Göz Yummamızı Beklemesin

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 17 Aralık darbe girişiminin birinci yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, iç ve dış tehditlere boyun eğmediklerini söyledi.

17.12.2014 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 17 Aralık darbe girişiminin birinci yıldönümünde önemli açıklamalarda bulundu. Paralel yapıya sert çıkan İçten, "Bu operasyonların elbette devam etmelidir. Sizlerin devlet ayağı ile hukuki mücadele başladı. Şimdi sıra medya, iş dünyası, üniversiteler olacaktır. Kimse yeni kurulacak medeniyette ve yeni Türkiye'de ihanete göz yummamızı beklemesin" dedi.

"Bugün alçakça ve kalleşçe yapılan 17 Aralık darbe girişiminin yıldönümü" diyen İçten, 17 Aralık'ın milli iradeyi hedef aldığını ifade ederek şöyle dedi:

"Herkes gördü ki 17 Aralık darbe girişimi, sadece Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsını değil, millet iradesini hedef almıştır. Biz 12 yıldır vesayetçi sistemle mücadele ettik ve anladık ki hala mücadele etmemiz gerekiyor. Ve bugün yedi cihan gördü, görüyor, görecek ki; AK Kadrolar ister içeriden gelsin, ister dışarıdan, kimden gelirse gelsin hiçbir vesayetçi güce boyun eğmez. Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu küresel güçlerin oyununu bozdu. AK Kadrolar bu darbe girişiminde bulunanları rahatsız etti. Derin güçler dedi ki; 'Ey AK Parti siz çok oldunuz'. Evet, haklıydılar, biz derin küresel güçleri, faiz lobilerini, orta doğunun ve dünyanın baş belası Siyonist İsrail hükümetini ve tabi ki tasması başkalarının elinde olan Haşhaşileri rahatsız ettik"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İçten: Kimse İhanete Göz Yummamızı Beklemesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement