İçtiği Cinsel Güç Verici İlaç Yüzünden İlişki Sırasında Kalp Krizi Geçirip Ölen Adamın Ereksiyonu Öldükten Bir Sonra Bile Devam Etti. - Son Dakika
Dünya

İçtiği Cinsel Güç Verici İlaç Yüzünden İlişki Sırasında Kalp Krizi Geçirip Ölen Adamın Ereksiyonu Öldükten Bir Sonra Bile Devam Etti.

İçtiği Cinsel Güç Verici İlaç Yüzünden İlişki Sırasında Kalp Krizi Geçirip Ölen Adamın Ereksiyonu Öldükten Bir Sonra Bile Devam Etti.

15.02.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayland'ta adam, aldığı cinsel istek artıcı hap yüzünden bir otelde eskort ile cinsel ilişkiye girdiği sırada kalp krizi geçirip hayatını kaybetti.

Gece yarısı odaya giren otel çalışanı kadın kalp krizin geçiren adamın cansız bedenini yanında haplar ile beraber buldu. Adam öldükten bir sonra bile ereksiyonu devam etti.

The man - named byas San Gray - had booked into the sleazy motel last Thursday night at 7pm before ordering food to eat in the room.

Otelin güvenlik kamerası görüntğlerinde akşam saat yedi sularında adamın odasına yemek istediği ve daha sonra saat on gibi bir kadının adamın odasına girip kısa süre sonra ayrıldığı görüldü.

Polis odaya girince yaklaşık bir saat önce ölmesine rağmen adamın aldığı habbın etkisinde dolayı ereksiyon udevam etti. Polis adamın ya aldığı habbın etkisinden veya cinsel ilişkiye girmeden önce ağır yemej yediği için kriz geçirip öldüğünden şüphe ediyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya İçtiği Cinsel Güç Verici İlaç Yüzünden İlişki Sırasında Kalp Krizi Geçirip Ölen Adamın Ereksiyonu Öldükten Bir Sonra Bile Devam Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement