İddialı Başlayan 'İçimdeki Fırtına' Dizisi Hüsrana Uğradı - Son Dakika
Magazin

İddialı Başlayan 'İçimdeki Fırtına' Dizisi Hüsrana Uğradı

Star TV ekranlarında cumartesi akşamı başlayan, başrollerinde Merve Boluğur, Yusuf Çim ve Gizem Karaca'nın rol aldığı 'İçimdeki Fırtına' adlı dizi reyting şoku yaşadı.

13.02.2017 15:13  Güncelleme: 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV ekranlarında yeni başlayan dizi "İçimdeki Fırtına" reyting şoku yaşadı. Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi oyuncularından dolayı çok iddialıydı ancak büyük bir hüsran yaşadı.

REYTİNG SIRALAMASINDA 43. OLDU

İçimdeki Fırtına dizisi, Cumartesi akşamı saat 20.00'da izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan bölümü AB reyting grubunda 43. sırada yer aldı. Başrollerinde yer alan Merve Boluğur, Gizem Karaca, Yusuf Çim bile diziyi kurtaramadı.

ÖZETİ DAHA FAZLA İZLENDİ

Dizinin tekrarı ise AB reyting grubunda 21. oldu. Bu sonuç dizinin aynı gün yayınlanan Kalbimdeki Deniz, Adı Efsane, Seksenler ve Survivor ile yarışamadığını ortaya çıkardı. Dizi Total sıralamada 16. olmayı başardı ancak yine rakiplerinin gerisinde kaldı.

KİMSE BU KADARINI BEKLEMİYORDU

İçimdeki Fırtına dizisi, fragmanıyla ve oyuncularıyla son derece iddialı bir giriş yapmıştı. Zirveyi hedefleyen dizinin orta sıraların bile altında kalması şaşkınlık yarattı.

Kaynak: Haberler.com/ Meltem Kaya

İddialı Başlayan \'İçimdeki Fırtına\' Dizisi Hüsrana Uğradı

Son Dakika Magazin İddialı Başlayan 'İçimdeki Fırtına' Dizisi Hüsrana Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement