İdil'de Hendekler Valilik Kepçeleriyle Kapatıldı - Son Dakika
Güncel

İdil'de Hendekler Valilik Kepçeleriyle Kapatıldı

İdil\'de Hendekler Valilik Kepçeleriyle Kapatıldı

Şırnak’ın İdil ilçesinde PKK’nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyeleri tarafından daha önce Turgut Özal Mahallesi’nin birkaç noktasında kazılan hendeklerin, valilik kepçeleri ile kapatılmasına başlandı.

05.02.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyeleri tarafından daha önce Turgut Özal Mahallesi'nin birkaç noktasında kazılan hendeklerin, valilik kepçeleri ile kapatılmasına başlandı.

İdil'de 6-7 Ekim tarihlerinde yaşanan olaylardan sonra PKK'nın sözde gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından Turgut Özal Mahallesi'nin değişik yerlerinde güvenlik güçlerinin mahalleye girmesini engellemek için kazılan hendekler, kapatılmaya başlandı. Şırnak Valiliği'nin tahsis etmiş olduğu İl Özel İdare'nin iş makinesi ile hendekleri kapatan belediye ekiplerinin çalışmalarını, Belediye Eşbaşkanları Mehdi Aslan, Nevin Cirasun, HDP İlçe Başkanı Hasan Yalman, DBP İlçe Başkanı Ramazan Vesek ile sivil toplum kuruluşları yakından izledi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Eşbaşkan Nevin Cirasun, hendekleri barışın ve huzurun gelmesi umuduyla kapattıklarını belirterek, halkın rahat ve daha huzurlu yaşamaları için çalışmaların devam edeceğini aktardı. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İdil'de Hendekler Valilik Kepçeleriyle Kapatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement