İdil'de Heyetin İncelemesi Sırasında Yaşanan Kontrollü Patlatma Korkuya Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

İdil'de Heyetin İncelemesi Sırasında Yaşanan Kontrollü Patlatma Korkuya Neden Oldu

İdil\'de Heyetin İncelemesi Sırasında Yaşanan Kontrollü Patlatma Korkuya Neden Oldu

İdil'de heyetin incelemesi sırasında yaşanan kontrollü patlatma korkuya neden olduŞIRNAK'ın İdil ilçesinde operasyonların tamamlanması ile kısmı olarak kaldırılan sokağa çıkma yasağından sonra bugün ilçede bulunan İHD heyetinin incelemeleri sırasında yapılan kontrollü patlatma korkuya neden oldu.

03.04.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdil'de heyetin incelemesi sırasında yaşanan kontrollü patlatma korkuya neden oldu

ŞIRNAK'ın İdil ilçesinde operasyonların tamamlanması ile kısmı olarak kaldırılan sokağa çıkma yasağından sonra bugün ilçede bulunan İHD heyetinin incelemeleri sırasında yapılan kontrollü patlatma korkuya neden oldu. Yaklaşık bir ton civarında olduğu belirtilen patlayıcının patlatılması sırasında bir kadın kolundan yaralandı.

İdil ilçesinde hendek-barikat operasyonunun tamamlanmasından sonra sokağa çıkma yasağı 31 Mart'tan beri kısmen kaldırılırken, bugün ilçede İHD Diyarbakır ve Mardin şubelerinden gelen bir heyet incelemelerde bulundu. Heyet avukatlarla birlikte Turgut Özal Mahallesinde incelemelerde bulunduğu sırada büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın, güvenlik güçlerinin yaklaşık bir ton ağırlığında olduğu belirtilen patlayıcıyı kontrollü olarak patlatmasından kaynaklandığı ortaya çıkarken, patlama sırasında bir kadın kolundan yaralandı. Kadına ilk müdahaleyi heyette bulunanlar yaparken, heyet, incelemelerine Yeni Mahallede devam ettirdi. İlçede polislerin bulunan patlayıcıları kontrollü olarak patlatmak için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdil'de Heyetin İncelemesi Sırasında Yaşanan Kontrollü Patlatma Korkuya Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement