İdil'de Polis Araçlarına Uzun Namlulu Silahlarla Saldırı(2) - Son Dakika
Güncel

İdil'de Polis Araçlarına Uzun Namlulu Silahlarla Saldırı(2)

Valilik: YARALI YAKALANAN PKK'LI, TAŞERON BELEDİYE İŞÇİSİ Şırnak Valiliği, İdil İlçesi'nde dün gece polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 PKK'lının silahı ile birlikte yaralı olarak yakalandığını, bu kişinin de İdil Belediyesi'nde taşeron firma işçisi olduğunu açıkladı.

18.08.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik: YARALI YAKALANAN PKK'LI, TAŞERON BELEDİYE İŞÇİSİ

Şırnak Valiliği, İdil İlçesi'nde dün gece polis ekiplerine düzenlenen silahlı saldırıda 1 PKK'lının silahı ile birlikte yaralı olarak yakalandığını, bu kişinin de İdil Belediyesi'nde taşeron firma işçisi olduğunu açıkladı. Açıklamada, şöyle denildi:

"İlimiz İdil İlçesi'nde 17.08.2015 günü saat 23.50 sıralarında Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından ekiplerimize yönelik uzun namlulu silahlarla ateş edilmiş, güvenlik güçlerimizin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 1 örgüt mensubu, 1 adet Kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait 1 adet şarjör ile birlikte yaralı olarak yakalanmıştır. Yakalanan bu örgüt mensubunun İdil Belediyesi'nde çalışan, taşeron firma işçisi olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdil'de Polis Araçlarına Uzun Namlulu Silahlarla Saldırı(2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement