İdil'deki Bilgi Yarışmalarında Yarı Finalistler Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

İdil'deki Bilgi Yarışmalarında Yarı Finalistler Belli Oldu

İdil\'deki Bilgi Yarışmalarında Yarı Finalistler Belli Oldu

Şırnak’ın İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve toplam 56 ortaokulun katıldığı bilgi yarışmalarının ilk etabı tamamlandı.

23.03.2015 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın İdil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen ve toplam 56 ortaokulun katıldığı bilgi yarışmalarının ilk etabı tamamlandı.

İdil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeydan Kurt başkanlığında Yunus Babayiğit koordinatörlüğünde ilçenin farklı liselerinde görev yapan öğretmenler Hasan Koç, Mehmet Ragıp Özdemir, Havva Nur Demirci, Fatma Uzun, Elif Aksoy, Esra Şeroğlu, İzzet Özünal ve Ubeyt Özalp tarafından hazırlanan bilgi yarışmalarında eleme etabı sona erdi. Toplam 56 ortaokulun katıldığı bilgi yarışmalarında kendi gruplarında birinci olan Aşağıyavşan Ortaokulu, Yeniköy Ortaokulu, Çığır Ortaokulu, Camili Ortaokulu, Veysel Karani Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Bener Cordan Ortaokulu ve Özbek Ortaokulu yarı finalde yarışmaya hak kazandı.

Pazartesi günü yapılacak olan yarı final yarışmasında birinci olan okul ise Nisan ayında Şırnak il merkezinde yapılacak bilgi yarışmasında İdil ilçesini temsil edecek. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İdil'deki Bilgi Yarışmalarında Yarı Finalistler Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement