İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları

Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı, Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

19.08.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı, Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye'ye geçen sezon Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda ikincilik kazandıran İdmanocağı'nın en fazla milli takımda yer alan oyuncularından Maren Brinker ile Neşve Büyükbayram, yeni sezonda başarıya odaklandı.

Alman smaçör Maren Brinker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Trabzon'da çok mutlu olduğunu söyledi.

Ülkesinin milli takımlarında şu ana kadar 272 kez yer aldığını dile getiren Brinker, "Transfer teklifi aldığımda İdmanocağı'nı araştırdım. Hedefe oynayan ve taraftarı olan bir takım olduğunu öğrendim. Trabzonlulara voleybolu daha çok sevdirmek için buradayım. Şimdiden çok ilgi görüyoruz." dedi.

Brinker, Türkiye'de olmaktan bir sıkıntı duymadığını da vurgulayarak, başarı için takım olarak çok çalışmaları gerektiğini, bunun için de gayret edeceklerini kaydetti.

"Takım olarak başarıya odaklandık"

Neşve Büyükbayram ise ay-yıldızlı formayı 150 kez giydiğini belirterek, "İdmanocağı, Anadolu'da voleybola çok önemli yatırım yapan bir kulübümüz." diye konuştu.

Takım olarak başarıya odaklandıklarına dikkati çeken Neşve Büyükbayram, "Bu sezon inşallah istediğimiz başarıya ulaşırız. İyi bir ekip olduğumuza inanıyorum. Trabzon'da henüz yeni olmamıza rağmen çok sıcak kanlı insanlarla karşılaşıyoruz. Bu durum da bizi çok mutlu ediyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İdmanocağı'nda Yeni Sezon Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement