İdo 19 Mayıs'ta 66 Ek Sefer Düzenleyecek - Son Dakika
Güncel

İdo 19 Mayıs'ta 66 Ek Sefer Düzenleyecek

İdo 19 Mayıs\'ta 66 Ek Sefer Düzenleyecek

İDO, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda 4 günlük tatil planı yapanlarla birlikte oluşacak yoğunluğu 66 ek seferle karşılayacak.

17.05.2016 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İDO, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda 4 günlük tatil planı yapanlarla birlikte oluşacak yoğunluğu 66 ek seferle karşılayacak.

İDO'nun ek seferleri 18 Mayıs Çarşamba günü başlayacak. Çarşamba günü Pendik- Yalova ve Yenikapı-Yalova hatlarında 6'şar ek hızlı feribot seferi gerçekleştirecek İDO, aynı gün Yenikapı-Bursa ve Yenikapı- Bandırma hızlı feribot hatlarında da 2'şer ek sefer düzenleyecek. İDO'nun deniz otobüsü seferlerinde ise 18 Mayıs günü Bostancı-Yenikapı - Çınarcık - Esenköy, Kadıköy - Yenikapı - Bursa ve Kadıköy - Yenikapı- Armutlu - Armutlu - Bursa deniz otobüsü hatlarında 1'er ek sefer olacak.

İDO, 19 Mayıs Perşembe günü de 19 adet ek sefer gerçekleştirecek. Bunların 4'ü Pendik - Yalova arasındaki hızlı feribot seferi, 6'sı Yenikapı - Yalova arasındaki hızlı feribot seferi, 4'ü Yenikapı-Bandırma arası hızlı feribot seferi, 2'si Yenikapı - Bursa arası hızlı feribot seferleri olacak. Hızlı feribot seferlerine ilaveten, Kadıköy - Yenikapı - Armutlu - Armutlu - Bursa hattında 2 ve Bursa - Yenikap - Kadıköy hattında ise 1 adet ek deniz otobüsü seferi gerçekleştirilecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İdo 19 Mayıs'ta 66 Ek Sefer Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement