İdo'dan Yolcularına "Miting" Uyarısı - Son Dakika
Güncel

İdo'dan Yolcularına "Miting" Uyarısı

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, Yenikapı Terminali'ne gelecek araçlı yolculara, yarın yapılacak "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingini dikkate alarak yola çıkmaları önerisinde bulundu.

19.09.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ, Yenikapı Terminali'ne gelecek araçlı yolculara, yarın yapılacak "Milyonlarca Nefes Teröre Karşı Tek Ses" mitingini dikkate alarak yola çıkmaları önerisinde bulundu.

İDO'nun yazılı açıklamasında, kentin önemli terminallerinden Yenikapı Terminali'ne yakın noktada olan Yenikapı Miting Alanı'nda yarın yapılacak miting nedeniyle olağan dışı bir yoğunluk gözleneceği belirtildi.

Bu kapsamda, Bakırköy-Yenikapı ve Aksaray-Yenikapı güzergahlarının trafiğe kapalı olacağı kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"İDO Yenikapı Terminali'ne araçla ulaşabilmek için alternatifsiz olarak tek yönden Eminönü-Yenikapı istikameti güzergahı kullanılabilecek. Ayrıca pazar günü Kurban Bayramı nedeniyle yaşanmakta olan yoğunluk ve bu tarihteki tüm seferlerin tamamen dolu durumu da söz konusudur. Bu nedenle ve yapılan güzergah değişikliği de düşünüldüğünde araçlarıyla yola çıkan İDO yolcularının, Eminönü-Yenikapı istikameti güzergahını kullanmaları, özellikle miting saatine denk gelen seferlerde seyahatlerinden en az 30 dakika önce terminalde olmaları, planlamalarını buna göre yapmaları gerekmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İdo'dan Yolcularına 'Miting' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement