İDO, Sefer Hatlarını Değiştirdi - Son Dakika
Güncel

İDO, Sefer Hatlarını Değiştirdi

İDO, Sefer Hatlarını Değiştirdi

İDO, Bostancı-Yenikapı-Armutlu seferlerini, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Bursa hattı olarak değiştirdi.

25.12.2013 16:45  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolcularından gelen talepleri ve İstanbul'un gelişen ulaşım ağındaki değişimleri dikkate alan İDO, yeni bir destinasyon değişikliğine gitti. İDO'nun Bostancı-Yenikapı- Armutlu Tatil Köyü – Armutlu deniz otobüsü hattı, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü – Armutlu – Bursa (Güzelyalı) olarak değiştirildi.

İstanbul'da Marmaray hattının ve Kadıköy- Kartal metrosunun açılmasıyla birlikte İDO terminallerindeki yolcu yoğunluğu Kadıköy ve Yenikapı'ya doğru kayarken, İDO da seferlerinde buna uygun değişimlere gidiyor. Yolcularından gelen talepleri gözeten İDO, Bostancı ile Armutlu arasındaki karşılıklı deniz otobüsü seferlerini, İstanbul'da Bostancı yerine Kadıköy'e taşırken, Marmara'nın diğer ucunda da Bursa'yı (Güzelyalı) Armutlu ile birlikte hatta dahil etti.

Buna göre İDO, 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren Bostancı-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü – Armutlu deniz otobüsü hattını, Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa (Güzelyalı) olarak değiştirdi. Yeni hattın biletleri 21 Aralık 2013 tarihi itibariyle satışa sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İDO, Sefer Hatlarını Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement