İdo Tatlıses Çocukluk Hayalini Gerçekleştirememiş - Son Dakika
Magazin

İdo Tatlıses Çocukluk Hayalini Gerçekleştirememiş

İdo Tatlıses Çocukluk Hayalini Gerçekleştirememiş

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo, çocukluk hayalinin futbolcu olmak olduğunu ama kalbindeki sorun nedeniyle bunu gerçekleştiremediğini söyledi.

24.04.2015 14:57  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdo Tatlıses, yeni maxi single çalışması "Kaç Kere" ile bir radyo programının canlı yayınına konuk oldu. İdo, çocukluk hayalinin futbolcu olmak olduğunu ama kalbindeki sorun nedeniyle bunu gerçekleştiremediğini söyledi.

İşte İdo Tatlıses söyleşisinin satırbaşları:

"HERKES BABAMIN BANA HALAY ÇEK DEMESİNİ BEKLEDİ"

İdo Tatlıses, "Michael Jackson hastasıydım! Babam gizli gizli benim danslarımı videoya çekerdi. Herkes Babamın "Halay Çek" demesini bekledi sanırım. Her şekilde bana yenilikler için yol açan babamdır" dedi.

ANNEM DERYA TUNA ORGENERAL

Yapımcılığını da yapan annesi Derya Tuna'yla olan ilişkisine de değinen İdo Tatlıses, "Anneme 'Orgeneral' diyorum! Albüm yapılırken, fotoğraflar, klip çekimi her şey annemin kontrolünde gerçekleşti. Dediği şeylerin çoğu doğru çıkıyor" dedi.

TOPÇU OLAMADIM, POPÇU OLDUM!

Çocukluk hayalinin futbolcu olmak olduğunu anlatan İdo Tatlıses, küçük yaşlarda kalbinde sorun olduğunu ve bu yüzden bu hayalini gerçekleştiremediğini anlattı.

İbrahim Tatlıses 'in de kendisine futbol konusunda izin vermeme sebebini bu şekilde yorumlayan İdo, "Kalbimle ilgili şimdi iyiyim. Bir şeyim yok" diyerek, "Futbolcu olmayı çok istedim. Babama yalvardım. 14 yaşındaydım! Topçu olamadım Popçu oldum!" dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İdo Tatlıses Çocukluk Hayalini Gerçekleştirememiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Laz uşağı: ULEN KEKO SEN FUTBOL TOPUNU GÖRSEN LAHMACUN DİYE YEMEYE KALKARSIN. 22 8 Yanıtla
  • paris: Baban olmasa copcu bile olmazdin onu oldum bunu oldunu bos ver vatana millete hayirli ol yeter 17 2 Yanıtla
  • .: bu ülkede zavallı çocuklar var, tek istekleri eve ekmek götürmek olan. parasızlıktan okuyamıyorlar bile, hayal neymiş?! nefret ediyorum ülkemin şu halinden. bir yandan fazla parayla şımarmış, açgözlü anne-babaların yetiştirdiği çocuklar bir yanda da yokluk içinde polyannacılık oynayan çocuklar. . . Allah yardımcımız olsun. . 11 2 Yanıtla
  • Necati cumali: Boş teneke 12 0 Yanıtla
  • musti: Son zamanlarda baya bir reklamini yapiyorsunuz.tamam babasini seviyoruz diye ogluna katlanacak degiliz 11 1 Yanıtla
  • metal 72: Yeter be yeterrr ikidebir haber yapmayn şu soytarı yı... 11 1 Yanıtla
  • ...: babası bitti bu başladı 11 1 Yanıtla
  • Misafir: Tam bir lale 11 0 Yanıtla
  • Barış : Sen dua et onun oğlu olmuşsun yoksa Sınavsız çoban olabilirdin 8 1 Yanıtla
  • insan olun biraz insan olun: Allah belanızı versin Okula gitmemiş insanlarsınız geri kalmış Cahil kalmiş insanlarsınız sizler en kültürsüz seviyesiz insanlarsınız Dangalak ayılarısınız Şarlatan pislikleri Leş kargaları sizler Çocuklarınızı okula göndermeyen geri kalmış Cahil kalmiş insanlarsınız sizler Çocuklarınızı okula göndermek yerine çocuklarınızı çalışmaya araba camlarını Temizlemeye yollayan eve kilitleyip okula göndermeyen beyinsizler çocuklarınız sizlerin Hatalarınızı yanlışlarınızı Çocuklarınız cahil kalmanın acısıyla çekiyorlar sizler Çocuklarınızı körpe yaşlarında Evlendirmeye kalkıyorsunuz çocuklarınızın geleceğine mani oluyorsunuz ibrahim Tatlıses abimiz Çocuklarını okula gönderdi çocuklarını küçük körpe yaşlarında Evlendirmeye kalkmadı çocuklarını okula gönderdi ve geleceğine mani olmadı sizler Allahın yarattığı Okullarına çocuklarınızı yollamıyorsunuz yazık küçük körpe yaşlarında Evlendirmeye kalkıyorsunuz aman okula gidip Professörmü olucak diyerek çocuklarınızı eve kilitleyip okula göndermeyen beyinsizler şuuru olmayan ruh hastaları çürük ruhlu çöplükler kıskanç gecekondu Çöplükleri Terbiyesiz ahlaksızlar ilk önce kendinize bakın merhametsiz çöplükler. 2 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement