İdo Tatlıses, Best Fm'de Yasemin Şefik'in Konuğu Oldu - Son Dakika
Güncel

İdo Tatlıses, Best Fm'de Yasemin Şefik'in Konuğu Oldu

"Sonsuz Teşekkürler" isimli albümüyle şu sıralar hakkında çok fazla yorum yapılan isimlerden biri olan İdo, samimi açıklamlarda bulundu.

01.07.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KRALDAN ÇOK KRALCILARLA UĞRAŞTIM!

Yasemin Şefik'in canlı yayında sorularını yanıtlayan İdo Tatlıses, "Babasını kullanıyor"diyorlar. Babam İbrahim Tatlıses. Neden Babamın ismini kullanmayayım ki. Babamı kullanacağım tabi. Buse Terim'de güzel işler yapıyor. Babasını kullanarak yaptı diyorlar. Fatih Terim Babası neden kullanmasın. Kullanacak tabi." Dedi.

İLK KLİBİMİ KENDİM ÇEKTİM ÇÖPE ATTIM!

Yasemin Şefik'in "İbrahim Tatlıses kendi kliplerinin yönetmenliğini yapmayı çok seviyor. Sen denemeyecek misin yönetmelik yapmayı" sorusuna İDO'da kahkaha dolu bir cevap geldi.

"Sonsuz Teşekkürler" şarkımın ilk klibini arkadaşlarımla çektik. O kadar kötü oldu ki çöpe attık." Dedi.

ANNEM YAPIMCI OLUNCA KARIŞMAYA BAŞLADI!

Annesi Derya Tuna'nın yapımcılığını üstlendiği albümde İdo; "Anneme 'hadi ben çıkıyorum' dediğimde. 'Çıkamazsın' diyor, 'neden' dediğimde; 'ben artık senin yapımcınım, anlaşmamız var' diyor.

Annem yapımcım olunca bana karışmaya başladı.

ÇOCUKKEN SOKAKTA TOP OYNATMAYAN KORUMALARDI!

İdo Tatlıses, çocukluğunu iyi yaşadığını ancak bazı durumlara da maruz kaldığını canlı yayında anlattı. "Dışarda top oynamak isterdim. Korumalar, İbrahim Beyin talimatı var. Dışarıda oynamak yasak." Derdi.

Bunun üzerine Yasemin Şefik'in "Kraldan çok kralcılar mı vardı hayatında yani" demesi üzerine "Kraldan çok kralcılarla uğraştım." Dedi.

ALBÜM İÇİN 38 ŞARKI OKUDUM!

İdo Tatlıses albümü için 38 şarkı okuduğunu söyledi. Hatta espiriyle e artık bir daha şarkı okumam hepsini tek seferde okudum. deyince stüdyoda kahkahalar koptu...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İdo Tatlıses, Best Fm'de Yasemin Şefik'in Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement